| ||||||||||
|
Kitaplar Kitap Önerileri |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ/Düşünce Gücüyle Zayıflama Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Günaydın arkadaşlar... Sevgili ece78, öncelikle moralini bozma ve canını sıkma, beynin yıllardır aynı yanlış bağımlılıkta olduğu için kilo aldın zaten, o yanlışları 1-2 günde düzeltemeyebilirsin, ama pes etme,ona hükmetmeyi başaracaksın. Bana gelirsek... Değerlendirmeni yaparken dikkat etmediğin bir nokta var. Senin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tesekkür: 634
43 Mesajinıza toplam 307 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Günaydın arkadaşlar... Sevgili ece78, öncelikle moralini bozma ve canını sıkma, beynin yıllardır aynı yanlış bağımlılıkta olduğu için kilo aldın zaten, o yanlışları 1-2 günde düzeltemeyebilirsin, ama pes etme,ona hükmetmeyi başaracaksın. Bana gelirsek... Değerlendirmeni yaparken dikkat etmediğin bir nokta var. Senin gibi 15 kilo fazlası olan biriyle benim gibi 40+ kilo fazlası olan bir obezin bir haftada verdiği kilo sayısı aynı olamaz. Kabaca hesaplarsak, 15 kilo fazlası olan biri için “3 kilo”, fazla kilolarının toplamının %20 sidir ama 40 kilo fazlası olan için “3 kilo” fazla kilolarının sadece % 7.5 kadarıdır. Bu durumda tüm fazla kilolar dikkate alındığında 3 kilo birinci kişi için önemli bir kiloyken ikinci kişi için o kadar büyük bir sayı değildir. Benim verdiğim kilo bir haftada en fazla 3.5 oldu, o 4 kilo ve üstü olarak gördüğün kilolar bir haftalık ölçümlere ait değil, tekrar dikkatle bakarsan göreceksin, bazen 2 haftada bir tartılmışım –4 kilo, bazen 3 hafta sonra tartılmışım –5.5 kilo, zaten belirtmiştim öyle bir düzen yoktu kiloların gidişinde diye. Bir hafta biraz fazla yemişim 1.5 kilo gitmiş, öbür hafta daha az yemişim daha çok yürümüşüm, 3.5 gitmiş vs. Ayrıca sıkı bir spor yapmamış değilim, başlarda evet ufak sürelerle başladım kendimi yürüyüşten korkutup soğutmamak için, sonra günde 2.5 saate kadar çıkardım yürüyüş süremi. Ve yürüyüşü küçümseme, bütün vücudu aynı anda çalıştıran, kalbi yormadan yağ yakan en güzel ve (zayıflamak için) en etkili spordur yürüyüş. Herşeyi yemek konusunu sanırım tam açıklayamamışım. Tekrar söyleyeyim, ben zayıflama sürecinde normal zamanda yediğim herşeyi! yedim, ama normal zamanda yediğim miktarda! değil. Bunu yaparken amacım beni şişmanlatacak şeylerle midemi değil gözümü doyurmak, irademle savaşa girmemekti. Zaten eskisi gibi onlarla gözümü değil midemi doyuruyor olsaydım 1 gram bile veremezdim, kimse veremez. Hiçbir zaman "istediğinizi dilediğiniz miktarda yiyin, haftada x kilo verirsiniz" gibi yanlış bir mesaj vermek istemedim, hiç olur mu, 10 kilo fazlası olanla 40 kilo fazlası olan aynı kiloyu verebilir mi bir haftada? Ben sadece yaşadıklarımı, yaptıklarımı anlatmak ve sizlere cesaret vermek, kafanızda "yapabilirim" fikrini uyandırmak niyetiyle yazdım çünkü yapılabildiğini bizzat yaşadım gördüm öğrendim. Ayda veya haftada kaç kilo verdiğimi yazmamıştım, yazmazdım da çünkü önemli olan o değildi, bazı arkadaşlar merak edip sorduğu için ekledim sonradan. Yine de bir yerlerde hata ettiysem affola.. Son olarak sevgili ece, yazdıklarında kızdığım değil ama kırıldığım tek bir nokta oldu: dalga geçiyor olabileceğimi düşünmen. Kızmadım çünkü şişman bir insanın psikolojisini,kendi kendisine karşı başlattığı “yapamam” savaşını ve bu savaşta her silahı+bahaneyi kullanabileceğini kendimden çok iyi biliyorum. Ama kırıldım, çünkü ben şişman olmayı çok acı bir şekilde yaşadım, dalga geçilmenin nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliyorum.. Kırıldım, çünkü yazdıklarım 1-2 cümlelik, yazılıp yazılıp eğlenilecek şeyler değildi, onları izinde olmayı fırsat bilip ciddi zamanlar ayırarak, o günleri tekrar tekrar yaşayarak, zaman zaman gözlerim dolarak ve sizlere gerçekten yapılabileceğini anlatmayı amaçlayarak yazmıştım. Birkaç arkadaşın onlardan etkilendiğini okuyunca ne kadar sevindiğimi hiç söylemeyeyim bile. Bir an bile aklıma gelmezdi sizlerden birinin böyle bir şey düşünebileceği... 9-) Sevgili ece, Şüphe duymanı şimdi daha iyi anlıyorum çünkü bu mesajında farkettim ki kafan “hiçbir diyet yapmamak” kısmına takılı kalmış. Bir kere bu sabit ve yanlış fikri at kafandan. Bu benim kendimle oynadığım bir oyundu, belki yediklerim senin elindeki diyet listelerinde yazanlardan daha azdı, ama ADI “diyet” değildi benim için. Diyet yapacağım dediğim an yemek saplantısına kapıldığımı farketmiştim çünkü. Gözüm aç kalmasın diye bir lokmacık tattım canımın çektiklerinden. Size de önerdiğim buydu, iradenizle savaşa girmeyin, onu bir lokmayla kandırın, hem siz mutlu olun hem o olsun. 9 temmuz-22 temmuz arası 13 günde 5.5 kiloyu neden verdiğime baktım (günlüğüme), bir önceki dönem tam 3 haftada sadece 5.5 kilo verebildiğimi görmüşüm, sayıyı az bulmuşum ve kendime yüklenmişim. Sanırım o dönemde senin şimdiki kilon civarında olduğum için bir özdeşleştirme yapmışsın kafanda ve 1.5 ayda 11 kilo olmaz demişsin. Olur ece, oldu. Sen de yapabilirsin. Psikolog değilim ece, keşke olsaydım... Bu foruma yazma nedenim Taylan Kümeli ismiydi, buradaki insanların gerçekten kilo verme niyetleri taşıdığını ve daha da önemlisi forumda bir “denetleme mekanizması” olacağını düşünmemdi. Psikolog olsam yazmama ne gerek kalırdı? Benden önce zaten bu forum vardı ve herkese açıktı, gelir okur okur kendime malzeme toplar giderdim. Ya da ısrarla sizlerin fikirlerinizi anlatacağınız konular açardım ne bileyim. Ben okunacak şeyler yazdım, cevap verilecek şeyler değil. Ben kendimi anlattım, sizlerin anlatmasını teşvik edecek konular açmadım. Araştırma yapacak bir psikolog için başvurulabilecek en kısır kaynak olurdu burası herhalde. Kaldı ki eğer bir psikolog olsaydım yaptığım şeye “sizleri kandırarak duygularınızı öğrenmek” değil, “gönüllü destek” denilebilirdi olsa olsa. Keşke ben şişmanken birisi de beni böyle kandırsaydı....
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ O beni sevgisinden yarattı! |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
43 Mesajinıza toplam 307 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Sevgili ece hiç sorun yok, zaten yanlış anlamalar olmuş, boşver, önemli olan bundan sonrası, yani yapabileceğine inanman ki ben inanıyorum:) Keten tohumunu hamile bayanların kullanmaması gerektiğini biliyorum, sen emziriyorsan dilersen ya çok az miktarlarda kullan ya da hiç kullanma. Zaten keten tohumunun direkt yağ yakma özelliği falan yok (içilen ya da yenilen hiçbir şeyin yağ yakıcı olduğuna inanmıyorum,en azından benimkileri yakmadılar, mucize sonuçlar beklemeyin hiçbirinden) sadece sindirime faydalı bir etkisi var ki bunu da çok bol su içerek zaten telafi edebilirsin. Bulguru sanırım süt yapıyor diye yemek istiyorsun, bildiğime göre hiçbir yiyeceğin süte bir etkisi olmuyor, süt sadece bol su içerek arttırılıyor, hani soğan ye, bulgur ye falan derler ya, aslında sütü arttıran bunlar değil, bunları yemek insanı doğal olarak susatacağı ve su içireceği için süt artıyor ama geriye böyle yanlış bir inanış kalıyor. Yine de süt için değil ama sağlıklı şekilde zayıflamak için kesinlikle ye bulguru da makarnayı da pilavı da, ama bir tabak dolusu değil, tabağına 3 kaşık koy mesela, yanına sebze yemeği, ızgara et, salata veya yoğurt doldur ki tabağın zengin olsun, pilavın azmış gibi görünmesin gözüne. Özellikle sen herşeyden yemelisin ece, ama kararında.. Bir de oğlanın peşinde koşturayım derken gör bak nasıl zayıflayacaksın. Allah bağışlasın bebeğini:) Aycel haftasonu yediklerin hiç falsolu değil bence(kutu kola dışında-ve pizzanın bütün bir pizza olmadığına inanarak söylüyorum bunu:)), hem spor da yapmışsın, tek kötü tarafı sadece 2 öğün yemiş olman. Daha sık yersen hem her öğünde yediğin miktar azalır hem de bedenin bunu birsürü yiyecek geliyor olarak algılayacağı için hiçbirini depo etmeye yani yağa dönüştürmeye uğraşmaz. Emanet aycelin yediklerinin yarısını yemiyormuşsun, e tabi zayıflamazsın, benzin koymadan çalışır mı araba, sen yemedikçe metabolizman paniğe kapılıp elindeki yağlara vargücüyle sarılıyor. Ye biraz ye:) Spor yapmak fikri itici geliyorsa çık vitrinlere bak, yürü, zayıflayınca alacağın giysileri gözüne kestir, eve gelince bir bakacaksın ki 2 saat geçmiş, e ne yaptın 2 saat boyu, yürüdün..Al işte sana spor.. Spor kelimesi de tıpkı diyet gibi itici. Spor yapmıyorsun vitrin bakmaya çıkıyorsun işte öyle düşün:)) Şu kola için geçenlerde (nerede hatırlayamadım) bir yerde bir şey okumuştum, tam da benim zamanında düşündüğüm bir şeydi. Şöyle: bir deneme yapın, kolayı bir bardağa koyup ağzı açık şekilde bir gün bekletin gazı iyice kaçana kadar. Kaçınca alın içmeye çalışın, tadı nasıl? İğrenç bir şey! Demek ki biz kolanın tadını değil içindeki karbondioksit gazının verdiği etkiyi seviyoruz. Peki ne yapabiliriz? Ben hergün bir maden suyu içiyordum ama sade değil. Bazen limon sıkardım bazen de herhangi bir meyvenin suyunu eklerdim. Mesela maden suyuna portakal suyu ekleyin, bakın tadına Fanta'dan hiçbir farkı yok, ya da yaz geldi vişneler dolacak pazarda, sıkın ekleyin. Gerçekten harika bir tad olacak. Kola şişman bir insanın baş düşmanı arkadaşlar, çok çok seviyorsanız sakın tamamen vazgeçmeyin ters teper, ama birkaç yudum için yetsin o. Düşman birliğini bile bile kaleye sokmaya ne gerek var, oysa sadece birkaç askeri sokarsanız onları halletmek kolay olur:) Sevgili ranıp22 çok teşekkür ederim, bir parça faydam olduysa ne mutlu bana:) Tekrar hatırlayın arkadaşlar, hiçbir şişmanlatıcı yiyecek onu doyumluk olarak değil tadımlık olarak yediğiniz sürece size zarar veremez, sizi şişmanlatamaz, sizi pes ettiremez! 11-) Gene unuttum yazacağım şeyi... Arkadaşlar, piyasada oryantal dansı öğreten çeşit çeşit vcd'ler var uygun fiyata. Neden denemiyorsunuz? Hem güzel dansetmeyi öğrenirsiniz, hem deli gibi eğlenirsiniz hem de hiç farketmeden birsürü egzersizin yerine geçebilecek harika bir spor yapmış olursunuz. Oryantal dans müthiş çalıştırıyor vücudu, tecrübeyle sabit...
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
![]() | ![]() sevgili didem, eğer bir sağlık problemin yoksa ve böyle bir şeye dayanarak söylememişse eğer diyetisyenin(ki sanmıyorum çünkü hiçbir kontrolden geçirmediğini söylüyorsun) 40 dk yürüyüş masalına inanma. Düşünsene, aktif bir işte çalışan bir insan bile günde 40 dakikadan daha fazla yürür! O diyetisyen sanırım sana verdiği açlık listesinin ancak 40 dk yürüyüşü tolore edebileceğini düşünüp söylemiş onu. canının çektiği kadar yürü,yorulunca otur dinlen,kalk gene yürü.Belki canın 40 değil 10 dk isteyecek o gün,öbür gün 2 saat isteyecek,zaten gerekli olan kadarını vücudun sana söyler,belli eder. Hadi o diyetisyen yiyeceklerine sınır getirmiş de, atacağın adımlara da sınır mı koyacak yahu?Boşver gitsin. İlle de uzman yardımı diyorsan işinin ehli birini seç yol yakınken,paran da emeğin de boşa gitmesin arkadaşım.. Didem bende t.. marka su+yağ gösteren tartı var. Asla almazdım, hediye geldi. Bence boşu boşuna 50 küsür milyon vermeye değmez, ne yapacaksın yağ oranını falan? şişmansan şişmansın işte, yağ oranı az çıksa "yağım azmış" deyip zayıflamayacak mısın? Bunlar bir yana, ben inanmıyorum öyle çıplak ayakla basacakmışsın da yağ oranını ölçecekmiş, bu kadar basit mi bu iş? Hepsi hepsi hepsi şişmanların bir şeylerden medet umma durumunu kullananların işi. Bırak tartıyı, aynaya bak, o sana söyler yağ oranını.. elif yediklerine baktım da,sabah sadece şekersiz çay,peynir, zeytinle olur mu,bütün gece sen uyurken çalışıp durmuş o kadar saat besinsiz kalmış vücuduna yazık değil mi? sen onu düşünmezsen o sana yardım etmez ki. sen kestikçe o depolar,sen azalttıkça o azıtır. daha iyi kahvaltılar yap arkadaşım, en azından biraz ekmek, hergün olmasa da yumurta, hiç sınırsız domates salatalık, meyve vs.. kahvaltı vücudunu "bak senden hiçbir şey kısmıyorum,hadi sen de depolamaktan vazgeç" diye kandırmak için en uygun öğün.. (iyi ki izindeyim,alıştım valla ahkam kesmeye bu saatlerde kimsecikler yokken:)) ) Sevgili elifkeles,önce ağlamayı bırak sonra 52 kiloyken nasıl yediğini,nasıl yaşadığını hatırla çok şanslısın farketsene,sen zayıf olduğun günler yaşadın,en azından "asla zayıf olamam" saplantın yok yoketmek çok kolaydır,yaratmak çok zor sen içinde bir can yaratıp onu büyütebilmiş,dünyaya getirebilmiş,böyle bir mucize yaratabilmiş bir insansın fazla yağlarını yoketmek ne ki bu yaratma mucizesinin yanında??? ağlama ve yapabileceğin en kolay şeyi yap, zayıfla! elif aycelin söyledikleri çok doğru. ama tatlarını sevmiyorsan kendini kandır, ben blendıra canımın çektiği meyveleri ve sütü koyup karıştırırdım al işte meyveli süt, tadı da harika, yoğurtla da yapabilirsin bunu, yoğurdu muzu koy karıştır püre yap. yoğurdu ayrıca mesela bol nane sarmısak pulbiberle karıştırıp sos hazırla sebzelerin makarnanın hatta etlerin üstüne döküp ye, arada pirinçli yoğurt çorbası yap, yoğurt salatası yap:ıspanak, semizotu, brokoli, kereviz, ister hepsini ister sadece birini blendırda çek,dök yoğurdu içine, iki-üç ceviz de koy, çok az tuz, az zeytinyağı, bol sarmısak, bak bakalım yeniyor mu yenmiyor mu:) su için durum başka. ya içeceksin ya içeceksin. ilaçmış gibi düşün hiç olmadı, onu içtikçe hiçbir şey yapmadan zayıflayacakmışsın gibi:) su içmek için susamayı bekleme. 1 litrelik bir şişeye doldur suyu, gidip geldikçe bir yudum bir yudum, bitecek o zaten hemen. doldur yeniden. suyu içmezsen kurur kalırsın, vücudun bir sürü zararlı toksinle dolar, bitkin de düşersin, sonra ne zayıflamak görür gözün ne birşey.. hadi kalk hemen bir bardak su iç gel:) siboş söylediğin aletin başka markası var bende. bence de çok faydalı, sadece 10 dk bile kullanılsa günde işe yarıyor. ben hala günde 3-5 dk çıkarım üstüne. bacakların ağrıyorsa başlamadan önce kaslarını ısıt biraz, bir bacağını ileri uzat ötekinin üstünde esne, sonra diğeriyle aynı hareket; ayağını yerde sabit tutup bilekten çevir; dik dur kolların yanda yapışık olsun, o halde yanlamasına eğil, birkaç defa yap bunları sonra çık alete. bir de aletin üstündeyken kollarını da oynat mutlaka. o naylonları da at:)) Arkadaşlar şu terlemek için naylonlar falan sarma olayını çok araştırdım zamanında, denedim de, deneyimlerime göre: spor yapıyorsanız zaten zayıflıyorsunuz, naylonlara sararak yapıyorsanız +bol bol terliyorsunuz ama bu terlemenin yakılan yağla hiçbir ilgisi yok, sadece fazladan su kaybı oluyor ki bu da öyle susayarak falan farkedilebilen ve telafi edilebilen bir kayıp değil ve uzun süre devam ederseniz zararlı çıkabiliyorsunuz (su kaybına bağlı bitkinlik,halsizlik olabiliyor) e ben suyumu da telafi edecek şekilde bol içerim naylonumu da sararım derseniz, arabaya 1 lt benzin koyup 5 km kullanmak yerine 10 lt benzin koyup 50 km kullanmakla aynı şey olur, sorun çıkmaz ama benzin de kalmaz, halbuki 10 lt benzin koyup 5 km kullansanız, size yetecek bol bol benzininiz kalsa geriye fena mı olur? doğal olan su kaybı vücudun spor esnasında attığı terle olan kayıp spor aynı spor, yanan yağ miktarı aynı miktar, niye fazladan sular seller götürsün ki ortalığı? bırakın suyunuzun lazım olanı içerde kalsın, çıkması gerekeni dışarı çıksın, müdahale etmeyin o dengeye
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Daadacım paylaşımın için teşekkürler.Şu diyeti-rejimi hayatımızdan çıkarmamız lazım.Gerçi ben rejimleri oldum olası sevmem Dr.Ozan Tunçeri'nin kitabını okuyunca hiç yapmaz oldum.Aslında beynimizdeki kayıtları değiştirmemiz gerekiyor.Doyduğumuzu anlamamızın en iyi yoluda bence lokmalarımızı yavaş yavaş çiğnemek.Ama herşeyden önemlisi (sevgili Shamanic'in bana herzaman anlattığı şey;Önce bedenimizi sevmemiz,bedenimizle konuşmamız ona teşekkür etmemiz gerektiği)kendimizi bu şekildede sevmemiz gerekiyor.Ben şimdi Zero limit kitabında ki yöntemi uyguluyorum.Sevgiler... |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 136
92 Mesajinıza toplam 618 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() dada çok teşekkürler.okuyunca bu mesajlrı daha önce okuduğumu hatırladım.duru o iki yöntem nedir bahsedebilirmisin |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
92 Mesajinıza toplam 618 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() dadaa alıntılarını yaptığın yeniden nickli arkadaşa buradan teşekkür ediyorum öyle güzel anlatmışki... |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() dadaa kitabı aldın herhalde benim alıntı yaptığım maddelerden başka ekstra birşeyler varmı.faydalandınmı kitaptan.ben burada bulamadım int. alacağım |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
beyniniz/dusunce, gucuyle, sisman, zayiflama |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ/Düşünce Gücüyle Zayıflama Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Günaydın arkadaşlar... Sevgili ece78, öncelikle moralini bozma ve canını sıkma, beynin yıllardır aynı yanlış bağımlılıkta olduğu için kilo aldın zaten, o yanlışları 1-2 günde düzeltemeyebilirsin, ama pes etme,ona hükmetmeyi başaracaksın. Bana gelirsek... Değerlendirmeni yaparken dikkat etmediğin bir nokta var. Senin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi