Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2009, 10:25 AM   #20 (permalink)
daada
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 42
Tesekkür: 634
43 Mesajinıza toplam 307 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
daada is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: TEK ŞİŞMAN BEYNİNİZ/Düşünce Gücüyle Zayıflama

Sevgili ece hiç sorun yok, zaten yanlış anlamalar olmuş, boşver, önemli olan bundan sonrası, yani yapabileceğine inanman ki ben inanıyorum:)
Keten tohumunu hamile bayanların kullanmaması gerektiğini biliyorum, sen emziriyorsan dilersen ya çok az miktarlarda kullan ya da hiç kullanma. Zaten keten tohumunun direkt yağ yakma özelliği falan yok (içilen ya da yenilen hiçbir şeyin yağ yakıcı olduğuna inanmıyorum,en azından benimkileri yakmadılar, mucize sonuçlar beklemeyin hiçbirinden) sadece sindirime faydalı bir etkisi var ki bunu da çok bol su içerek zaten telafi edebilirsin. Bulguru sanırım süt yapıyor diye yemek istiyorsun, bildiğime göre hiçbir yiyeceğin süte bir etkisi olmuyor, süt sadece bol su içerek arttırılıyor, hani soğan ye, bulgur ye falan derler ya, aslında sütü arttıran bunlar değil, bunları yemek insanı doğal olarak susatacağı ve su içireceği için süt artıyor ama geriye böyle yanlış bir inanış kalıyor. Yine de süt için değil ama sağlıklı şekilde zayıflamak için kesinlikle ye bulguru da makarnayı da pilavı da, ama bir tabak dolusu değil, tabağına 3 kaşık koy mesela, yanına sebze yemeği, ızgara et, salata veya yoğurt doldur ki tabağın zengin olsun, pilavın azmış gibi görünmesin gözüne. Özellikle sen herşeyden yemelisin ece, ama kararında.. Bir de oğlanın peşinde koşturayım derken gör bak nasıl zayıflayacaksın. Allah bağışlasın bebeğini:)
Aycel haftasonu yediklerin hiç falsolu değil bence(kutu kola dışında-ve pizzanın bütün bir pizza olmadığına inanarak söylüyorum bunu:)), hem spor da yapmışsın, tek kötü tarafı sadece 2 öğün yemiş olman. Daha sık yersen hem her öğünde yediğin miktar azalır hem de bedenin bunu birsürü yiyecek geliyor olarak algılayacağı için hiçbirini depo etmeye yani yağa dönüştürmeye uğraşmaz.
Emanet aycelin yediklerinin yarısını yemiyormuşsun, e tabi zayıflamazsın, benzin koymadan çalışır mı araba, sen yemedikçe metabolizman paniğe kapılıp elindeki yağlara vargücüyle sarılıyor. Ye biraz ye:) Spor yapmak fikri itici geliyorsa çık vitrinlere bak, yürü, zayıflayınca alacağın giysileri gözüne kestir, eve gelince bir bakacaksın ki 2 saat geçmiş, e ne yaptın 2 saat boyu, yürüdün..Al işte sana spor.. Spor kelimesi de tıpkı diyet gibi itici. Spor yapmıyorsun vitrin bakmaya çıkıyorsun işte öyle düşün:))
Şu kola için geçenlerde (nerede hatırlayamadım) bir yerde bir şey okumuştum, tam da benim zamanında düşündüğüm bir şeydi. Şöyle: bir deneme yapın, kolayı bir bardağa koyup ağzı açık şekilde bir gün bekletin gazı iyice kaçana kadar. Kaçınca alın içmeye çalışın, tadı nasıl? İğrenç bir şey! Demek ki biz kolanın tadını değil içindeki karbondioksit gazının verdiği etkiyi seviyoruz. Peki ne yapabiliriz? Ben hergün bir maden suyu içiyordum ama sade değil. Bazen limon sıkardım bazen de herhangi bir meyvenin suyunu eklerdim. Mesela maden suyuna portakal suyu ekleyin, bakın tadına Fanta'dan hiçbir farkı yok, ya da yaz geldi vişneler dolacak pazarda, sıkın ekleyin. Gerçekten harika bir tad olacak. Kola şişman bir insanın baş düşmanı arkadaşlar, çok çok seviyorsanız sakın tamamen vazgeçmeyin ters teper, ama birkaç yudum için yetsin o. Düşman birliğini bile bile kaleye sokmaya ne gerek var, oysa sadece birkaç askeri sokarsanız onları halletmek kolay olur:)
Sevgili ranıp22 çok teşekkür ederim, bir parça faydam olduysa ne mutlu bana:)
Tekrar hatırlayın arkadaşlar, hiçbir şişmanlatıcı yiyecek onu doyumluk olarak değil tadımlık olarak yediğiniz sürece size zarar veremez, sizi şişmanlatamaz, sizi pes ettiremez!
11-)
Gene unuttum yazacağım şeyi...
Arkadaşlar, piyasada oryantal dansı öğreten çeşit çeşit vcd'ler var uygun fiyata. Neden denemiyorsunuz? Hem güzel dansetmeyi öğrenirsiniz, hem deli gibi eğlenirsiniz hem de hiç farketmeden birsürü egzersizin yerine geçebilecek harika bir spor yapmış olursunuz. Oryantal dans müthiş çalıştırıyor vücudu, tecrübeyle sabit...
__________________
O beni sevgisinden yarattı!
daada isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla