Bedava Telkinleri Buradan Dinleyebilirsiniz
Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

Reklam Alanı

Reklam Alanı

Evrenden Torpilim Var

Kültür ve Sosyal Aktivite de ve  Kitaplar Forumumuzda Bulunan  Evrenden Torpilim Var Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir

Değerli konuk bu konular arama yapılıyor   Evrenden Torpilim Var için kişisel gelişim konusunda çekirdek inanç temizliği telkin cd telkin mp3 bilinçaltı telkin cd subliminal mp3 subliminal cd www comEvrenden Torpilim Var Yazar Aykut Oğut Siz hiç 150 kilo oldunuz mu? Sizin hiç yabancı bir ülkede bavulunuzu kaybettiğiniz sabahları mısır gevreğine bira döküp hayatta kalırken günlerce tek kelime bile konuşmadığınız dayak yedikten sonra girdiğiniz komadan bir gözünüzü kaybetmiş olarak çıkıp izle indir dinle subliminal telkin cd

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil Paylaş
Alt 12-04-2009, 01:13 AM   #1 (permalink)

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Profil Mesajı
Yarbay
Yasal Uyarı Reklam Alanı
Bilgiler
Konular: 335
Karizma
Rep Gücü :
Rep Puanı : 4953
Rep Seviyesi : sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Teşekkür Seviyesi: []
Tesekkür: 16,247
1,754 Mesajinıza toplam 14,517 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
İletisim
Standart Evrenden Torpilim Var

Yazar Aykut Oğut

Siz hiç 150 kilo oldunuz mu? Sizin hiç yabancı bir ülkede bavulunuzu kaybettiğiniz sabahları mısır gevreğine bira döküp hayatta kalırken günlerce tek kelime bile konuşmadığınız dayak yedikten sonra girdiğiniz komadan bir gözünüzü kaybetmiş olarak çıkıp tekrar parklara döndüğünüz annenizi kaybettikten sonra hapiste yatarken babanızı kaybettiğiniz oldu mu?

Benim oldu.

Peki ya sonra o yabancı ülkenin dilinde şakır şakır konuşup hatta seslendirme yönetmenliği bile yaptığınız o ülkedeki filmlerde başrol oynadığınız 70 kilo verip filinta gibi olduğunuz yeni ve mutlu bir hayat kurduğunuz elinizi attığınız her işi altın yumurtlayan tavuğa çevirdiğiniz her saniyenizi gülümseyerek geçirdiğiniz hayatta istediğiniz her şeyi elde etmeye başladığınız oldu mu? Benim oldu.
Nasıl mı?
Gelin anlatayım...

Sanemce not: Bu kitabı okumadım ama kategorilere bakarken çok ilgimi çekti. Okuyanlar okumayanlara anlatsın

beğeni butonu :)
Diğer Sitelerimiz
sanemce 'in İmzası

sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Facebook'ta Paylaş
İyi ki varsın sanemce ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 10 Kisi var:
Aidaf (12-04-2009), asi_mavi2 (21-04-2009), banu (12-04-2009), Belgin ∞ (12-04-2009), daada (12-04-2009), gözüm (24-01-2010), ismira (12-04-2009), keskin38 (12-04-2009), sulara (02-12-2009), vitamin61 (16-04-2010)
Alt 12-04-2009, 09:06 AM   #2 (permalink)
Bilgiler
Konular: 4
Karizma
Rep Gücü :
Rep Puanı : 300
Rep Seviyesi : stormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the rough
Tesekkür: 1
106 Mesajinıza toplam 1,095 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the rough
İletisim
Standart Cevap: Evrenden Torpilim Var

Çok sevimli yazılmış okurken; "aa beni anlatıyo" diyebileceğiniz bir kitap. Çok doğal ve sanki bir arkadaşınızla konuşuyormuşçasına samimi yazmış. Ve çekim yasasını Ego üstünden anlattığı için okunmalı bence. Yabancı yazarların çekim yasası ile ilgili kitapları bana göre hiç güzel değilken Aykut Oğut'un kitabı harikulade.. Ayrıca egzersizler bölümü de var yani sadece hikaye anlatmıyor. Tavsiye ederim.

Diğer Sitelerimiz
stormguard isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Facebook'ta Paylaş
İyi ki varsın stormguard ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 8 Kisi var:
banu (12-04-2009), Belgin ∞ (12-04-2009), daada (12-04-2009), gözüm (24-01-2010), ismira (12-04-2009), keskin38 (12-04-2009), sanemce (12-04-2009), sulara (02-12-2009)
Alt 12-04-2009, 12:05 PM   #3 (permalink)
Bilgiler
Konular: 0
Karizma
Rep Gücü :
Rep Puanı : 205
Rep Seviyesi : Aidaf has a spectacular aura aboutAidaf has a spectacular aura aboutAidaf has a spectacular aura about
Tesekkür: 383
33 Mesajinıza toplam 314 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Aidaf has a spectacular aura aboutAidaf has a spectacular aura aboutAidaf has a spectacular aura about
İletisim
Standart Cevap: Evrenden Torpilim Var

Aykut Oğut'u yaklaşık bir ay evvelkendisinin de seslendirme yaptığı programda konuk olarak izledim..Gecenin bi saati oldukça iyi gelmişti enerjisikahkahaları..Tüm yaşadıklarını(tüm olumsuzluklara rağmen) ağız dolusu gülerek anlatıyordu..hatta tek gözünü kaybeden biri idi ve sanki başkasını anlatıyor sandım önce..Kendisi de ilk koşul olarak "gülmeyi bolca gülmeyi" öneriyordu.Kitabından bahsetti ve okunası kılıyordu tüm duruşu..
Ve şunu da belirtmek istiyorum..Sanemce'nin bu başlığını görünce gülümsedim.Çünkü iki gün önce okuldan gelirken yazar(aykut oğut) ve söyledikleri geldi aklıma bi anadını hatırladım fakat soyadını birtürlü çıkararmamıştım sonra da aklımdan çıktı..Cevabı Sanemce'den alacakmışım demek:) teşekkürler sanemce...

Diğer Sitelerimiz
Aidaf isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Facebook'ta Paylaş
İyi ki varsın Aidaf ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 6 Kisi var:
banu (12-04-2009), Belgin ∞ (12-04-2009), gözüm (24-01-2010), keskin38 (12-04-2009), sanemce (12-04-2009), sulara (02-12-2009)
Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
evrenden, torpilim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)