Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/)
-   -   Evrenden Torpilim Var (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/289773-evrenden-torpilim-var.html)

sanemce 12-04-2009 01:13 AM

Evrenden Torpilim Var
 

Yazar Aykut Oğut


Siz hiç 150 kilo oldunuz mu? Sizin hiç yabancı bir ülkede bavulunuzu kaybettiğiniz, sabahları mısır gevreğine bira döküp hayatta kalırken günlerce tek kelime bile konuşmadığınız, dayak yedikten sonra girdiğiniz komadan bir gözünüzü kaybetmiş olarak çıkıp tekrar parklara döndüğünüz, annenizi kaybettikten sonra hapiste yatarken babanızı kaybettiğiniz oldu mu?

Benim oldu.

Peki ya sonra o yabancı ülkenin dilinde şakır şakır konuşup hatta seslendirme yönetmenliği bile yaptığınız, o ülkedeki filmlerde başrol oynadığınız, 70 kilo verip filinta gibi olduğunuz, yeni ve mutlu bir hayat kurduğunuz, elinizi attığınız her işi altın yumurtlayan tavuğa çevirdiğiniz, her saniyenizi gülümseyerek geçirdiğiniz, hayatta istediğiniz her şeyi elde etmeye başladığınız oldu mu? Benim oldu.
Nasıl mı?
Gelin anlatayım...

Sanemce not: Bu kitabı okumadım ama kategorilere bakarken çok ilgimi çekti. Okuyanlar okumayanlara anlatsın y789

stormguard 12-04-2009 09:06 AM

Cevap: Evrenden Torpilim Var
 
Çok sevimli yazılmış, okurken; "aa beni anlatıyo" diyebileceğiniz bir kitap. Çok doğal ve sanki bir arkadaşınızla konuşuyormuşçasına samimi yazmış. Ve çekim yasasını Ego üstünden anlattığı için okunmalı bence. Yabancı yazarların çekim yasası ile ilgili kitapları bana göre hiç güzel değilken, Aykut Oğut'un kitabı harikulade.. Ayrıca egzersizler bölümü de var, yani sadece hikaye anlatmıyor. Tavsiye ederim.

Aidaf 12-04-2009 12:05 PM

Cevap: Evrenden Torpilim Var
 
Aykut Oğut'u yaklaşık bir ay evvel,kendisinin de seslendirme yaptığı programda konuk olarak izledim..Gecenin bi saati oldukça iyi gelmişti enerjisi,kahkahaları..Tüm yaşadıklarını(tüm olumsuzluklara rağmen) ağız dolusu gülerek anlatıyordu..hatta tek gözünü kaybeden biri idi ve sanki başkasını anlatıyor sandım önce..Kendisi de ilk koşul olarak "gülmeyi ,bolca gülmeyi" öneriyordu.Kitabından bahsetti ve okunası kılıyordu tüm duruşu..
Ve şunu da belirtmek istiyorum..Sanemce'nin bu başlığını görünce gülümsedim.Çünkü iki gün önce okuldan gelirken yazar(aykut oğut) ve söyledikleri geldi aklıma bi an,adını hatırladım fakat soyadını birtürlü çıkararmamıştım sonra da aklımdan çıktı..Cevabı Sanemce'den alacakmışım demek:) teşekkürler sanemce...


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.