| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım Hayatımız Boyunca Olumlu Olumsuz Ne Gibi Telkinlere Maruz Kaldık Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız hayat çok kısa, yaşlandık artık eskisi gibi zinde değiliz, hayat göz açıp kapayıncaya geçer, hayat boş, hayat zor. hayat anlamsız. Bir de her ne olursa olsun, hayatla ilgili her ne plan yaparsan yap, o anında altın golü atacak kadar güçlü. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #22 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() hayat çok kısa, yaşlandık artık eskisi gibi zinde değiliz, hayat göz açıp kapayıncaya geçer, hayat boş, hayat zor. hayat anlamsız. Bir de her ne olursa olsun, hayatla ilgili her ne plan yaparsan yap, o anında altın golü atacak kadar güçlü. Biz o kadar güçlü değiliz. Bu kaybetmişliği tatmak için de bütün bunların olması gerekmiyor artık. Her şey uzun süredir anlamsız. İşte bu noktada kaybettik. Kişisel yalnızlıklar, melankolikler... Aşka karşı kaybetmeyi değil, aşkı da kaybettik. Yani ben öyle bir koku alıyorum sokaktan. Bunu şarkılarıma ve kendime taşıyorum belki, ama değerleri kaybettik. Benim kaybetmeden anlattığım o. (F.Düzağaç Röportajından) Benim hayatla ilgili bir sorunum var Benim, hayatla ilgili bir sorunum var Yaşamak bazen umarsız bir ağrı gibi karnımda Bazen çıplak tenimde yanan eylül güneşi Bilmiyorum fark eder miydi; olsaydın yanımda Sürüklenen felaketimin var mı bir eşi... Bir anlamı var mı yaşamanın? Ya da kaç kez sorulmuştur bu soru... Anlamaya çalışmak hayatı, işte ölümcül korku Yaşamı olduğu gibi bırakacaksın Ya da ölümlüler arasına akacaksın Mutlu olmak istiyorsan, Söyleyecek bir sözün olmayacak Ya da bir fikir, kaşımayacak damarlarını acıtarak İncinmeyeceksin bakışlarından yerkürenin Ve yalnızlık, semtinden uzak olacak. Benim hayatla ilgili derdim var Çünkü hayat, ölüme yaklaştırıyor beni hergün Gözbebeğimi yiyor bir şey; karanlıktan bile koyu Oysa başka biri uyuyor tenimin altında Ve nefret ediyorum kendimden geceler boyu Eğer yazarken, en erken senin kalemin bitiyorsa En çok sen ıslanıyorsan kırkikindilerde En çok sen üşüyorsan temmuzun ortasında En çok sen yanıyorsan ayazında kışın Mutlu olamazsın, biliyorsun Eşref Günaydın bu hayat zaten zor Sen yüreğini korumaya bak Bir yanın çocuk kalsın bırak Ne olur gel Bildiklerini unutarak Sen saflığını gözden sakın Dursan da günaha yakın Ne olur gel Bildiklerini unutarak Hadi gel gülümse Hele kalbine yol ver Değişir değişmez Sen onu düşünme İyiye hayra yor Bu hayat zaten zor Bir de sen ekleme Oturup bekleme Bir ucundan sen tut bir ucundan ben Şiirin şarkının sazın telinden Levent Yüksel şarkı sözü vs.vs. ![]() olumsuz telkinleri dinlerken;ya da yenilerini üretirken biz, arada sıkılıp başımızı kaldırmış, bir yanıt aramışız tüm olumsuzluklara... bu kadar da değildir demişiz belkide.. Debelenmişiz durmusuz ama olumsuzluklara bir türlü hoşçakal deyip de işin içinden çıkamamışız. belkide sevmişiz biz böyle arabesk olmayı?... acılarımızla değerli hissetmisiz acılarımızla var etmişiz belkide kendimizi?.. şükretmeyi unutmuş,belki de canı acıyanları dinleyerek kendimize şükretmenin bir yolunu bulmuşuz? ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım Hayatımız Boyunca Olumlu Olumsuz Ne Gibi Telkinlere Maruz Kaldık Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız hayat çok kısa, yaşlandık artık eskisi gibi zinde değiliz, hayat göz açıp kapayıncaya geçer, hayat boş, hayat zor. hayat anlamsız. Bir de her ne olursa olsun, hayatla ilgili her ne plan yaparsan yap, o anında altın golü atacak kadar güçlü. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi