![]() |
Cevap: güne başlarken otobüse binince mutlaka çizgi film kanalı oluyor onu açıyorum kesin ama bugs bunny kaar komik değil hiç biri |
Cevap: güne başlarken Alıntı:
|
Cevap: güne başlarken HERKESE GÜNAYDIN..y789 TÜM SİTE SAKİNLERİ..!! BU GÜNÜN HERKESE SÜPRİZ MUTLULUKLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM.. HOŞÇAKALIN... |
Cevap: güne başlarken Toplam 1 Eklenti bulunuyor. işe giderken ananenizin elini öpün , duasını alın ve gününüz huzurlu geçsin |
Cevap: güne başlarken sağlıklı mutlu huzurlu bolluk ve bereket dolu güzel bir hafta geçirmemizi dileyerek kocaman günaydın diyorum hayatım değişti dostlarııııııı |
Cevap: güne başlarken kiss3Günaydın Canlarkiss3 Günaydınım yeni doğan Güneş’e Günaydınım ana bacı kardeşe Günaydınım kurda kuşa herkese Günaydın herkese günaydın canlar Evinizde huzur bereket olsun Derdim var diyenler dermanı bulsun Bütün gönüllere mutluluk dolsun Günaydın herkese günaydın canlar Sevgi ateşini her daim yakın Herkese merhamet sevgiyle bakın Fitneyi fesadı gönülden yıkın Günaydın herkese günaydın canlar Gözlerde pırıltı eksik olmasın Gönülde ateşler yansın sönmesin Mevlâm size kara günü vermesin Günaydın herkese günaydın canlar Mehmet Kındap |
Cevap: güne başlarken Günaydın, mutlu ve güçlü hissettiğim önemli bir gün.yaşasın hayat. |
Cevap: güne başlarken Günaydın.Herşey gönlünüzce olsun.Tüm güzellikler sizinle olsun |
Cevap: güne başlarken herkese tünayyydıııııınn blissy iyi ki varsınız bu haftalar sınav haftam oluyor dua edin actionsmile (iyi istek ve dualar geri dönüşümlüdür) s-pa=spestnaz pazarlama khkh56khkh56 sizleri seviyoruuumm iyi ki varsınız |
Cevap: güne başlarken |
Cevap: güne başlarken Herkese Günaydınnn. Sevgiyle kalın....actionsmile |
Cevap: güne başlarken Günaydınlar. bol mucizel bir hafta diliyorum hepinize. iyiki varsınız.kiss3 |
Cevap: güne başlarken her kese kocaman bir günaydında benden |
Cevap: güne başlarken Herkese günaydın...actionsmile |
günaydın Yüzbaşım..y789 |
Cevap: güne başlarken Herkese günaydııııınnnn http://img184.imageshack.us/img184/6...nal2sx1tr2.gif |
|
Cevap: güne başlarken kiss3Günaydınlaar. hepinize mutlu neşeli sevgi dolu bir hafta diliyorum.kiss3sevincli8977smileydance |
Cevap: güne başlarken her gününüz diğerinden daha güzel olsunsevincli herkese günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken günaydııııııııııııııın bengusualk78 |
|
Cevap: güne başlarken Günaydınlaaar. hepinize mutlu çok mutlu bir gün diliyorum. smileydance956kblissyk8908O0kiss3 |
Cevap: güne başlarken herkese günaydıııııın. mutlu bir sabahınız, mutlu bir gün başlangıcınız olsun. iyi ki varsınz. |
Cevap: güne başlarken günaydınlar...k8908 |
Cevap: güne başlarken bütün dünyaya sağlıkla mutlulukla dolu kocaman bir günaydın |
Cevap: güne başlarken Günaydddıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn Hepimize günaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyydııııııııııııııınpar tysmileyactionsmile956ksmileydancemusic45 |
Cevap: güne başlarken Günaydınlaar.956k hepinize süper güzel bir hafta diliyorum.happy6 |
Cevap: güne başlarken günaydın hepimize harika bir hafta sonu geçirmenizi diliyorumy789 |
Cevap: güne başlarken Herkese günaydın. |
Cevap: güne başlarken aşK nasıl birşeyse o oldumu yatakdan zıplayarak sevinçle kalkarsınız :) o yoksa yine mi aynısı diye uyanmak istemezsiniz.. bi kerede yalnızken mutlu kalkmayı öğrenebilsem aah :) nerden çıkardılar bu aşk denen şeyi sevincli |
Cevap: güne başlarken Günaydınlaaaar. kiss3 hepinize mutlu neşeli bol çekimli bir hafta diliyorum.956k956k956k |
Cevap: güne başlarken http://www.ozgunresimler.com/data/me...naydn10ol3.gif G ünaydın, günün aydın olsun. Ü züntü ve kader senden uzakta olsun. N azlar niyazlar gelsin seni bulsun. A ydınlık dolu güzel bir günün olsun. Y arının dünden güzel D ünün hatıra olsun I sıtsın güneş içini N e dilersen o olsun…. |
Cevap: güne başlarken yepyeni bi yasama baslayan insan...:D o mukemml oldu..kım mı ben...:D:D gunaydınnnnnnnnnnn canlar gunaydınnnnnnnnnn |
Cevap: güne başlarken herkese bolluk ve bereketle, sağlık ve huzurla dolu geçireceği bir hafta diliyorum |
Cevap: güne başlarken herkese kocaman günaydın günümüz güzelliklerle dolu geçsin |
Cevap: güne başlarken her gün yepyeni... çok mutluyum... keyfim yerinde.. ve bu gün gerçekten aydın..y789 |
Cevap: güne başlarken her gününüz dünden daha güzel olsun günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken güzel bir hafta dileğiyle günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken herkese günaydın. bol gülücüklü bir hafta diliyorum hepinize.956kkhkh56 |
Cevap: güne başlarken güneşin yüreğinizi ısıttığı, bütün dileklerinizin adrese teslim geldiği, mutluluğun , bolluğun ve bereketin yanınızda olduğu güne günaydıny789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:39 AM. |