![]() |
Ynt: güne başlarken günaydın canlarım. kiss3 hepinize mutlu güzel ve neşe dolu haberlerle dolu bir gün diliyorum. blissy derty cilgin897 k8908 956k f678h s456 smileydance uy897 khkh56 |
Ynt: güne başlarken günaydınnnnnnnn hepinize neşeli mutlu huzurlu günler mlk34 cat3500 kiss3 smiliyface blissy |
Ynt: güne başlarken günaydın güneş ve diğer hayatım değişti ailesi kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: güne başlarken Sevgili arkadaslar gunaydiiiiinnn, ben gunume cok mutlu basladim.. blissy blissy her yeni gunumuz mutlulukla baslasin s456 |
günaydııınlar günaydın güzel insanlar. hepinize gülücüklerle dolu bir gün diliyorum.happy6kiss3khkh56f678h |
günaydınlaaaar. hepinize mutlu haberlerle dolu neşe dolu bir gün diliyiyorum.guitarf678hcilgin897dertyuy897 |
gülücüklerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle günaydıııııııııııııııııııııııııııııııındertycilgin 897956kk8908 |
http://img24.imageshack.us/img24/7623/gunaydin1qx3.gif Sevgili arkadaşlar gününüz aydın, neşeniz bol,umutlarınız hep taze olsun music45 |
günaydın deme saati geçmiş...:) o halde ben de yarınınız bugününüzden güzel olsun diyorum.... |
Dostlara Günaydın kiss3kiss3kiss3 Dostlara günaydın, Sevgiye sevgi katmak için yola çıkanlara günaydın. Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın. Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın. Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın. Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın. Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın. Dağa taşa kurda kuşa günaydın. Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın. Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın. Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın. Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar. Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar. Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler. Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın. Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın. Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar. Adnan Çakır |
kiss3kiss3kiss3 Günaydıııııııınnn GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN HEPİNİZE BU GÜZEL GÜNDEN GÜNAYDIN HARİKA BİR GÜN OLACAK BUGÜN BİLİYORUM COŞKUN BİR SEVİNÇ YALIMI GEÇİYOR İÇİMDEN GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNÜNÜZ HEP AYDIN HEP SEVGİLİ OLSUN MUTLULUK,HUZUR,BAŞARI HEP SİZİNLE OLSUN GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN ........................................Selçuk Sen..... |
Herkese GUNAYDINNNNNNNNNNN Cok guzel bır gun olacak.... |
GÜNAYDIN***kahvesmiley Günaydın soğuk kış gecesinde beni ısıtan ateşim Günaydın sabaha ışık saçan güneşim Günaydın gökleri parıldatan yıldızım Günaydın benim herşeyim Günaydın sıcak yaz gününde bir yudum suyum Günaydın kurumuş topragımdaki yağmurum Günaydın kalbimdeki en derin duygum Günaydın benim herşeyim... kiss3 |
|
Cevap: güne başlarken |
Cevap: güne başlarken Alıntı:
duygulandırdı beni bu yazı.teşekürler. |
Cevap: güne başlarken kiss3kiss3kiss3 Günaydın Çatma kaşlarını gülümse biraz Seher vakti esen yele günaydın Sabrı hoş görüyü özümse biraz Ovaya vadiye çöle günaydın Ermez akıl evrendeki sırlara Uzak kaldım kardelene kırlara Selâm olsun doruktaki karlara Eğiten öğreten dile günaydın Bir lokma, bir hırka, bir eski aba Mağrur olma sakın sığmaz adaba Denize, balığa, kuma, merhaba Toprağa can veren ele günaydın Açlığı tokluğu bilmeli yoku Çile tezgâhında dostluğu doku Biraz Mevlâna’yı Yunus’u oku Tomur tomur açan güle günaydın Yakın ol insana, hem sev hem sevil İlimin âlimin önünde eğil Adam olmak öyle hiç kolay değil Mızrabın sırdaşı tele günaydın Fikret Kuşçuoğlu kiss3kiss3kiss3 |
|
Cevap: güne başlarken gerçekten enerji verici bir şiir. sabah dopingin için teşekkürler Güneşim |
Cevap: güne başlarken Günaydın,günaydın!!!!Pozitif düşün bugün, Önce gülümse, Sonra gül, Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül, korkma!!! Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen ,renk renk...... Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır! aa34y789 |
|
Cevap: güne başlarken kiss3 Elini verene Gözünü değdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydın kiss3 |
Cevap: güne başlarken herkese günaydın sevincli mutluluğunuz daim olsuny789 |
Cevap: güne başlarken günaydın pozitif insanlar,günaydın doğanın mükemmel insanları. herkesi, herşeyi çook seviyorum. |
Cevap: güne başlarken Sabah sabah hastanede olduğumdan günaydın diyemedim ama olsun şimdi diyeyim herkese günaydınnnnnnn. Gününüz sağlıklı mutlu şanslı ne neşe dolu geçsinnnn..............blissy |
|
Cevap: güne başlarken Günaydınlarrrr. happy6s456blissy |
Cevap: güne başlarken Kolay yöntemlerle sabahları yataktan daha iyi kalkıp, güne daha güzel başlayabilirsiniz. Saatinizin alarmını kalkmanız gereken zamandan 15 dakika önceye kurmanın yararları oldukça fazla. Uyandığınızda da sadece 20 saniyenizi ayırarak pencerenin önüne geçip gerinin ve güneşlenin. Öte yandan günlük olarak tüketeceğiniz vitaminler de işe yarar. Kararları sabaha bırakmamak da; günün stresini erken saatlerden itibaren yaşamamak için başta gelen bir koşuldur. Mesela; o gün ne giyeceğinize bir gün önceden karar verebilirsiniz. Kahve, sizi yataktan çabuk çıkarmak için en güzel yöntem olabilir ve sizi kendinize getirir. Ayrıca, sabahları evden çıkmadan önce mutlaka sevdiklerinizi öpün. kiss3 |
|
|
Cevap: güne başlarken çok geçmiş olsun Maviş. kahvesmiley kahve ikram edeyim sana sabah sabah iyi gelir. |
|
|
Cevap: güne başlarken Bu günde evrenden mutluluğu sağlığı parayı neşeyi sevgiyi aşkı seçiyorum. O0Hepinize Günaydın. kiss3 |
Cevap: güne başlarken merhabalar,hayırlı sabahlar güneşim. hersey dilediğinizce, gönlünüzce göre olsun. sevgilerimi yolluyorum. |
Cevap: güne başlarken teşekkür ederim genco. İnşallah hepimizin dilekleri tez zamanda gerçekleşirde toplu bir kutlama partisi yaparız. kiss3 |
Cevap: güne başlarken Herkeseeee günaydınlar. Harika bir gün geçirmenizi diliyorummmblissy Sevgilerle..... |
Cevap: güne başlarken Günaydın Maşallah ne kadar pozitifsinizsmileydance956kpartysmileyguitar |
|
Cevap: güne başlarken Günaydınlar. Hepinize sağlıklı neşeli bol güzel mucizeli bir hafta diliyorum. dertyblissyguitaru859956ksevinclik8908uy897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 PM. |