![]() |
Cevap: güne başlarken her kese kocaman bir günaydınnnnnnnnnnnnnnnn |
Cevap: güne başlarken Slmlar; Kimin bilmiyorum Alıntıdır paylaşmak istedim: Bir güzellik yap kendine Veeeee...................................... Sadece sahip olduklarını düşün; Mutlu ol onlarla!....................... Sahip olamadıkların üzülsün; Senin olmadıklarına...................... Bir güzellik yap kendine 'Keşke'leri hiiiiç düşünme !!! Mutlu ol seçimlerinle! Bırak 'keşke'ler üzülsün senin seçimlerine........... Bir güzellik yap kendine! Her yeni günü senin günün ilan et veee................. şımart kendini olabildiğince!.. Bırak dünler üzülsün seçilmediğine....................... Bir güzellik yap kendine! Kalbinde daha da büyüt sevgisini sevdiklerinin!!! Bırak sevmediklerin üzülsün; Kalbinde yerleri yok diye!!! Bir güzellik yap kendine! Sev kendini kimseleri sevmediğin kadar!!! Mutlu ol varlığınla!!! Bırak seni sevmeyenler üzülsün! Yüreklerine sığamayacak kadar Büyüksün diye!!!! |
Cevap: güne başlarken Günaydınlaaar. bugün acaip pozitif hissediyorum kendimi 956k bakalım hangi güzel haberlerle mutlu edecek beni.tender45 cadi_bm şiirin çok güzeldi. sabah sabah dahada bir enerji verdi bana. teşekkür ederim.kiss3 |
Cevap: güne başlarken Alıntı:
Eski ben olsaydı duyduğu bir habere kafayı takar günü kendine zehir ederdi ama o gittiği için HERŞEY ÇOKKK GÜZELL, HAYAT AKICI ve SÜRPRİZLERLE doluuu 956k956k |
Cevap: güne başlarken Herkese günaydınnnnn. sevgi dolu mutlu ve harika bir gün geçirmenizi diliyorummmmblissy |
Cevap: güne başlarken kiss3 kiss3 kiss3 bugünümüzün dünden güzel geçmesini seçiyorum.Hepinize Günaydııın. s456 alk78 art56art56cat3500 smileydance:zpzp::zpzp::zpzp: |
Cevap: güne başlarken çok güzel bir gün geçirdik yarın daha da güzel olacak |
Cevap: güne başlarken her kese kocaman bir günaydınsevincli pozitif enerji gölgeniz olsunnnnnnnny789 |
Cevap: güne başlarken herkese günaydınsevinclihayat herşeye rağmen güzel...y789 |
Cevap: güne başlarken sapkal89 |
Cevap: güne başlarken kiss3kiss3 kiss3 Günaydınlaaaar. kiss3kiss3 kiss3 |
Cevap: güne başlarken herkesin mutlu bir gün geçirmesi dileğiylesevincli günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken smil56smil56herkese sevgi dolu günaydın smileydancepartysmileysmileydancepartysmileysmiley dancepartysmileyneseli56 |
Cevap: güne başlarken Herkese günaydınnnn....Harika bir gün geçirmenizi diliyorummmblissy... |
Cevap: güne başlarken her kese kocaman bir günaydınsevincli |
Cevap: güne başlarken GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN.!!!!. NE ZAMANDIR AKSİLİKLERDEN GELEMİYORUM ARANIZA.. AMA ÖZLEMİŞİM SİZLERİ.. MUTLU GÜNLER EFENDİM.. TÜM SİTE SAKIİNLERİ KUCAKLANDINIZgirlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: güne başlarken günaydın dudağımdan asla gitmeyen neşe, günaydın dost kalplerde açan büyük güneşe, günaydın yüreklerden akan sıcak dizeler, yürek yangınlarına su gönderen gözeler. Günaydın hayatım değişti nin güzel insanları. |
Cevap: güne başlarken mutluluğunuz daim olsun sevincli iyiki varsınızsevincli kocaman bir günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken herkese güzel bir gün geçirmesi dileğimle günaydınnn |
Cevap: güne başlarken herkese günaydın........... aman tanrım öğle oluyo nerdeyse E tünaydın o zaman... mulu bir gün sizlerin olsun...y789 |
Cevap: güne başlarken Tenefüsten istifade bilgisayar laboratuvarına daldımmmkhkh56 Herkese günaydınlaaarrrrrr, muıhteşemmm bir gün geçirmeniz dileğiyleee956kblissy |
Günaydddddııınnnnnnnn |
Cevap: güne başlarken HERKESEEE KOCAMAN Bİ GÜNAYDIN.!!!!.. HADİ GÜNE BAŞLAYIN ARTIK.. ZAMAN KAYBETMEYİN ÖĞRENİLECEK,ve YAPILICAK ÇOKŞEY VAR... mutlu birgün geçirin.. telkinleri dinlemeyi de unutmayın y789 hepinizi çoook seviyorum.. sevgiyle kalın........................ |
Cevap: güne başlarken kiss3Çok ama çok güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle hepimize günaydııııın.kiss3 |
Cevap: güne başlarken günaydın günaydın günaydın sitemin renkli,neşeli,mutlu insanları. sizleri seviyorum. |
Cevap: güne başlarken günaydıınn =) |
Cevap: güne başlarken Günaydınnn herkeseeeeeeeeeee.... Harika bir gün geçirmeniz dileğiylee..........blissy |
Cevap: güne başlarken bütün dünyaya güzel bir gün geçirmesi dileğiylesevincli günaydınblissyblissy |
Cevap: güne başlarken günaydın günaydın günaydın bolluk bereket dolu bir gün geirmek dileğiyleeeeeeee |
Cevap: güne başlarken mutluluğunuz daim olsun....sevincli gönlünüzde açan güneş ömrünüzü aydınlatsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese kocaman bir günaydın happy6 |
Cevap: güne başlarken Benden de herkese kocaman bi günaydınnnnnnnn.. tüm site sakinleri iyiki varızy789 |
Cevap: güne başlarken Günaydınlaar.kiss3kiss3kiss3 |
Cevap: güne başlarken blissybir günaydında bende sizeblissy |
Cevap: güne başlarken günaydınnnnnn herşey gönlünüzce olsun |
Cevap: güne başlarken günümüz güzelliklerle dolsun hayırlı cumalar olsun hayatım değişti dostlarıııııı |
Cevap: güne başlarken Herkese günaydınlarrrractionsmile |
Cevap: güne başlarken kacamaaaann sevgi doluuu günaydınlaaarr |
|
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:55 PM. |