![]() |
Cevap: güne başlarken Günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn : ))))))) Güzel bir şiire bugüne büyük bir şans verelim ;)) hadi uyan, günışığı çilemeye başladı başucunda denizler bir mavilik edindi günden seher yeline uyup kuşlar yerinden uçtu bu türküyü duymayacak mısın hadi uyan, aydınlığa çık da çil gözlerin ışısın ilkyazlar sıcağı biriksin yüreğine yoksul olsan da uyan, garip olsan da uyan madem ki güzelsin, güzeli yaşatmak için madem ki iyisin, iyiyi yaşatmak için madem ki umutlusun, umudu yaşatmak için Metin Eloğlu |
Cevap: güne başlarken Günaydınlaar. hepinizin günü aydınlık olsun. cadı bm şiir güzeldi. sabah sabah çok iyi geldi bana paylaşımın için teşekkürler. |
Cevap: güne başlarken bugün karsılastıgım en güzel sürprizdi,alk78 teşekkürler "cadı_bm" |
Cevap: güne başlarken Rica ederim 956k Sevdiklerimle güzel şeyler paylaşmak benim için de çooookkk büyük mutluluk89778977 Sizi seviyoruummmmmmmmmmblissy |
Cevap: güne başlarken her kese mutlu bir gün diliyorum. günaydınO0 |
Cevap: güne başlarken Alıntı:
bende tünaydın diyeyim arkadaşlar cadı bm şiiir harikaydı ellerine sağlık |
Cevap: güne başlarken HALA ESNİYORUM AMA GÜZEL BİR GÜN... GÜNAYDIN HERKESE...http://1.bp.blogspot.com/_3Nq7CKYaRd...n_Bebekler.jpg |
Cevap: güne başlarken güzel bir haftayla herkese günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken günayyyyyyyyyyyyyyyyyyyydıııııııııııııııııııınnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))) |
Cevap: güne başlarken kiss3Günaydınlaaaar. hepinize mutlu neşeli sevgi dolu bir hafta diliyorum. kiss3 |
Cevap: güne başlarken kiss3kiss3smil56alk78O0smileydanceguitarhepinize süper güzel bir hafta diliyorum. |
Cevap: güne başlarken her kese güzel bir hafta diliyorum.bütün dilekleriniz gerçekleşsin. günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken Günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn; Hiçbişey ya da hiç kimse NEŞE ve MUTLUluğumu bozamaz. Seviyorum doğayı,kendimi,herşeyi Yaşasın nefes almak :))))))) |
|
Cevap: güne başlarken Bu hafta mıı y789 her saat, her saniyee, her salise, her an hayatımıza hücuum etmek için bizden izin bekleyen güzelliklere, mutluluklara, sevinçlere kucak açalımm sevincli Bağrımıza basalım, onları 956k956k Herşeyy herkess için çooookk güzel olsuuunn y789 |
Cevap: güne başlarken hepimizin bütün isteklerinin bonusuyla birlikte gerçekleşeceği çok güzel bir gün diliyorum. günaydınnn. happy6 |
Cevap: güne başlarken A ydınlık dolu güzel bir günün olsun. günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken Günayyyyyyyyyyyyyyyyyyydıııııııııııııııııııııınnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnn :))) Allahım bugünden itibaren herşeyyyyy çooooooooookkkkkkkkkkkkkk güzelllllllllllllll geçsinnnnn çooooooooookkkkkkkkkkkkkkk :)))) |
Herkese Günaydın...actionsmile |
Teşekkür ederim.Öyle yazınca konuşuyormuşum gibi hissediyorumm; böyle dolu dolucilgin897gulensmiley |
|
Hani böyle yanyana sohbet eder gibi geliyoo khkh56 Seviyoruuuuuuummmmmmmmmmmm89778977 smil56 |
Cevap: güne başlarken Herkese Günaydın. Mutlu günler...blissy |
Cevap: güne başlarken gününüz hep güzelliklerle dolu geçsin hepinizi çok seviyorum |
Cevap: güne başlarken güzelllikle neşeyle kahkahayla dolu mutluluğunuzun tavan yaptığı bir hafta diliyorum. günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken Günaydınn. Mutlu sevgi dolu bol güzel mucizeli bir hafta diliyorum. |
Cevap: güne başlarken huzur ve mutluluk dolu bır hafta dılıyorum ve tum kadınların gununu kutluyorum |
|
Cevap: güne başlarken Gülen yüzünüz ikiy katlansın. herkese günaydııın.sevinclisevinclisevincli |
Cevap: güne başlarken her kesin günü güzel geçsin iyi ki varsınız 956k günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken Herkese günaydın... |
Cevap: güne başlarken Süper bir gün geçirmeniz dileklerimlee:) http://i189.photobucket.com/albums/z...ice-day006.gif |
Cevap: güne başlarken Günaydın. Harika bir gün geçirmeniz dileğiyle...actionsmile |
Cevap: güne başlarken Günaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyddıııııııııınnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnn :))) |
Cevap: güne başlarken herkese gönlünce güzel bir gün diliyorum 956k günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken Günaydıııııııııınnnnnnnnn yeniden ;)) Bu şiir bizim için iyi ki varııızzzzzzzzzz :)))) Bu sabah mutluluğa aç pencereni Bir güzel arın dünkü kederinden Bahar geldi bahar geldi güneşin doğduğu yerden Çocuğum uzat ellerini Şu güzelim bulut gözlü buzağıyı Duy böyle koşturan sevinci Dinle nasıl telaş telaş çarpıyor Toprak ananın kalbi Şöyle yanıbaşıma çimenlere uzan Kulak ver gümbürtüsüne dünyanın Baharın gençliğin ve aşkın Türküsünü söyliyelim bir ağızdan ATAOL BEHRAMOĞLU |
Cevap: güne başlarken Günaydın herkese. Mutlu bir gün diliyorum... |
Cevap: güne başlarken Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben çok mutluyum iyiki varsınız |
Cevap: güne başlarken Günaydınnn. hepinizin isteklerinizi kolayca çekeceğiniz bir gün diliyorum. smileydancehappy6 |
Cevap: güne başlarken sevgi güneşinin içinizi ıssttığı bir gün olsunactionsmilegünaydıny789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:47 PM. |