![]() |
Cevap: güne başlarken kocaman günaydın herkese günümüz güzelliklerle ve sevgiyle dolsun..... |
Cevap: güne başlarken hepinize sevgi dolu kocaman günaydınlaaar. çok ama çok güzel bir hafta diliyorum. uy897happy6smileydanceblissyO0clappingkiss3smiliyf acetender45kiss3 |
Cevap: güne başlarken bütün dileklerin gerçekleştiği sevgi dolu,mutlu keyifli bir hafta olsun........ günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken herkese sağlıklı, huzurlu, bolluk ve bereket dolu bir hafta diliyorum iyiki varsınız iyiki varız iyiki buradayız sevgiyle..... |
Cevap: güne başlarken günaydın herkese:) |
Cevap: güne başlarken Günaydın arkadaşlar, Herkese doyamayacakları güzellikte harikulede deneyimlerle dolu musmutlu bir hafta diliyorum. Sevgiler. |
Cevap: güne başlarken Herkese bol bonuslu, bol bereketli ve kazançlı, başarılarla dolu bir hafta diliyorum :))) |
Cevap: güne başlarken kiss3tender45gogogosung66Günaydınlaaar. |
Cevap: güne başlarken herkese günaydın956k |
Cevap: güne başlarken bugün ders çalışmam gerekiyo ya sınava az kaldı ben konuları bitiremedim hep bu erteleme alışkanlığı yüzünden ama buraya yazıyorum az sonra kapatıcam bilgisayarı ve derslerimi düzenli ve verimli bi şekilde tamamlıcam inşallah |
Cevap: güne başlarken bende buraya yazıyorum az sonra karamuk sıkıldım ya çok çalıştım yeter diyip buralarda takılacaky789y789 kendimden biliyorumsevincli http://dl9.glitter-graphics.net/pub/...e6k8ff1c1p.gif |
Cevap: güne başlarken yok valla çalıştım ama bitirdinmi diye sorarsan yok bitmedi daha |
Cevap: güne başlarken ooo67 karamuk şaşırttın benisevincli herkes senin gibi tembel teneke mi kızıııııııım dl67desene ....y789 tamam ya benim neyim eksikmiş bende yarın sabah bi başlıcam sınava kadar söz....y789smil56 |
Cevap: güne başlarken bu sınavlardan kurtuluş yok ya mecbur çalışcaz |
Cevap: güne başlarken Hepinize sevgi dolu kocaman günaydınnnnn kiss3kiss3kiss3 |
Cevap: güne başlarken bugün günümün güzel geçmesini seçiyorum her şey yolunda ve ben yapmam gereken şeyleri yapıyorum |
Cevap: güne başlarken güzel bir gün olsun günaydınO0 |
Cevap: güne başlarken günaydın sitenin güzel insanları;) herşey gönlünüzce olsun bugün. |
Cevap: güne başlarken herşey gönlümüzce olduğunu fark ederek yaşayalım bugün :) |
Cevap: güne başlarken kiss3 actionsmile 8977 kiss3 Dostlara günaydın, Sevgiye sevgi katmak için yola çıkanlara günaydın. Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın. Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın. Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın. Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın. Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın. Dağa taşa kurda kuşa günaydın. Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın. Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın. Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın. Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar. Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar. Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler. Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın. Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın. Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar. Adnan Çakır (alıntı) |
Cevap: güne başlarken Herkese günaydın. Mutlu günler...actionsmile |
Cevap: güne başlarken Herkese bol güzel mucizeli bir gün diliyorum. günaydın.smileydanceblissyk8908O0kiss3 |
Cevap: güne başlarken Günaydın herkese. Bugün herkesin, istediği bir şey gerçekleşsin (benimde inşallah y789) |
Cevap: güne başlarken sürprizlerle dolu bir gün olsun bugün. Günaydın... |
Cevap: güne başlarken bencede süprizlerle dopdolu bir gün olsun günaydın |
Cevap: güne başlarken bütün dileklerin gerçekleştiği bir hafta olsun....actionsmile günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken günaydın956k |
Cevap: güne başlarken Günaydınlaaaar. hayatınızdaki her şeyin pozitifliğe dönüşeceği bir hafta diliyorum.8977blissykiss3 |
Cevap: güne başlarken Güne başlarken Başlarken yeni bir güne Her sabah pencerem de Oldukça erken bir saatte Önce görünüyor Yavaş yavaş gelen Atlı arabası ile ekmekçi Ne kadardır yaşı Belli ki geçmiş sekseni Kendi yorgun,atı yorgun Yanından hiç ayrılmayan Sadık köpeği Kuyruğunu sallaya sallaya Yokuşu nasıl çıkacaklarını Hesaplaya hesaplaya Öylece köşede dinlenirler Sonra caddenin emekçisi Gerçekten titizlikle çalışan Her küçük çöp parçasını toplayan Tertemiz temizlik işçisi Başlarken yeni güne Çevre yolları birbirine bağlayan Alabildiğine yoğun trafik altında Göze çarpar bu iki küçük manzara Otobüsler ,minibüsler ,otolar Okula giden çocuklar İşe giden beyler,hatunlar Sabah saat yedi otuz Trafik yoğun şaşıyorum Pencerenden dünyaya bakıyorum Alıntı serap ertence[gönülle sohbet]1992 Hepinize bol mucizeli güzel bir hafta diliyorum. actionsmileGünaydın.actionsmile |
Cevap: güne başlarken bütün dileklerin gerçekleştiği bir hafta olsun.......... günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken Alıntı:
harika bir paylaşım olmuş ellerine yüregine saglık... bütün dostlara, sağlık, huzur, bolluk bereket dolu güzel bir hafta diliyorum |
Cevap: güne başlarken Herkese günaydın. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...956k |
Cevap: güne başlarken herkese günaydın |
Cevap: güne başlarken günaydın mutlu bir gün olsunO0 |
Cevap: güne başlarken Herkese günaydın. Mutlu günler...956k |
Cevap: güne başlarken Günaydııııııııın Sitemizin güzel insanları. iyi ki varsınız. |
Cevap: güne başlarken herkes için bugün mutlu bir gün olsun.... |
Cevap: güne başlarken Alıntı:
|
Cevap: güne başlarken her kes için mutlu bir hafta olsunactionsmile günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken Günaydın hepinize kiss3kiss3kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:58 PM. |