![]() |
Cevap: güne başlarken güzel bir gün olsun günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken her kesin mutlu olduğu bir gün diliyorum |
Cevap: güne başlarken herkese günaydın keyifli ve mutlu bigün diliyorummmmmmmm |
Cevap: güne başlarken her kese günaydın.. her kese için mutluluğun tavan yaptığı bir gün olsuny789 |
Cevap: güne başlarken Herkese günaydınactionsmile.Harika bir gün geçirmeniz dileğiyle.....smil56 |
Cevap: güne başlarken Herkeze Günaydııııııııııııın. Sürprizlerle dolu bir gün diliyorum.y789 |
Cevap: güne başlarken Günaydınlaaaar. hepinize neşe ve mucize dolu birgün diliyorum.derty |
Cevap: güne başlarken Günaydın güzel sitemin güzel insanları. Mutlu günler diliyorum hepinize...cat56 |
Cevap: güne başlarken |
Cevap: güne başlarken Herkese Günaydın. Mutlu günler...cat56 |
Cevap: güne başlarken güzel bir gün dileğiyle günaydınsevincli |
Cevap: güne başlarken herkese çok güzel bi hafta sonu diliyorum |
Cevap: güne başlarken Günaydın hayatımdeğişti bahçesinin nadide çiçekleri.sevincli |
Cevap: güne başlarken herkese harika bir gün diliyorum arkadaşlar |
Cevap: güne başlarken her şeyin gönlümüzce güzel olacağı bir gün olsuny789 günaydın956k |
Cevap: güne başlarken Günaydın Herkeze, Hayalleriniz gerçeğe dönüşeceği güzel bir gün dilerim. |
Cevap: güne başlarken Günaydın, Günaydın, Günaydıııııııııııın. Sürprizlerle Dolu bir gün geçirmenizi diliyorum. |
Cevap: güne başlarken http://www.bebek.com/bebeknetforum/u...414FB27946.jpg Harika bir gün geçirin bugün actionsmile |
Cevap: güne başlarken güne başlamakkk istemiyorum.uykumm var uykumm var uykum varrr :( erken uyanma telkinide yaramıyor işe :s |
Cevap: güne başlarken herkeze kendini çok iyi hissettiği, pozitif ve mutlu bir gün geçirmenizi dilerim |
Cevap: güne başlarken herkese sürprizlerle dolu mutlu bir gün diliyorum |
Cevap: güne başlarken Herkese Günaydınnn actionsmile Mutlu, umutlu, sevgi dolu günler... |
Cevap: güne başlarken Herkese sevgiler mutluluklar.. |
Cevap: güne başlarken herkese kocaman günaydıııınnnnnnn çok güzel bir gün olsun inşallah... |
Cevap: güne başlarken güzel bir gün olsun...........sevincli günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken Herkese sevgi dolu bir günaydın girlhaha, bugün her dileğinizin en iyi hayrınıza gerçekleşmesini diliyorum... |
Cevap: güne başlarken Herkese günaydın. En güzel günler sizin olsun actionsmile |
Cevap: güne başlarken bol tebessümlü günler... |
Cevap: güne başlarken Günaydın Günaydın ve Günaydın sevincli Herkese en içten dileklerimle mutlu bir gün geçirmesini dilerim.blissy |
Cevap: güne başlarken Huzurlu ve mutlu bir gün olsun heeeeeeeerkeseeeeeeeeeee... |
Cevap: güne başlarken güzel güne günaydın |
Cevap: güne başlarken 5 kez kapı çaldı 5 kez uyanmanın siniriyle kalktım pek mutlu uyanamadım:) |
Cevap: güne başlarken güzel süprizlerle dolu güzel bir güne günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken her kese günaydın |
Cevap: güne başlarken güzel ışıl ışıl bir güne günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken güzel bir gün olsun günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken Günaydıın, sevincli Heyecan dolu, hoş sürprizlerle dolu bir gün diliyorumsmileydance |
Cevap: güne başlarken günaydın herkesin güzel sürprizlerle karşılaşacağı bir gün olsun... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:21 AM. |