![]() |
Cevap: güne başlarken günümüz aydın cebimiz bereketli kalbimiz sevgi dolu olsun GÜNAYDIN |
Cevap: güne başlarken Günaydınnnn günaydııınnnnnnnnnnnnnnnn herkese; Bugün çokkkkkk güzel, mutlu ve tatlı mucizelerle dolu bir gün olsun;)) |
Cevap: güne başlarken Herkese günaydın. Harika bir gün dilerim...956k |
Cevap: güne başlarken Günaydınlar Herkeze:) sürprizlerle dolu bir gün geçirmenizi dilerim. sevgier. |
Cevap: güne başlarken Herkese sevgi dolu günaydınnlaar. kiss3 kiss3kiss3 gününüz dünden güzel olsun.blissyblissyblissy |
Cevap: güne başlarken kiss3Hepimize mutlu sevgi ve mucize dolu bir hafta diliyorum.kiss3 Günaydın.kiss3 |
Cevap: güne başlarken Gönüllere ferahlık,huzur ve neşe katan haberler almanızı, dolu dolu güzel bir hafta geçirmenizi dilerim Güzel İnsanlar. İyi Ki Varsınız. |
Cevap: güne başlarken her günümüz aydın olsun.. günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken her kes için güzel bir gün olsun günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken günaydınhappy6 |
Cevap: güne başlarken herkesin gönlünce geçirecegi bir gün olmasını diliyorum iyiki varsınız iyiki buradayız |
Cevap: güne başlarken Başarılı..Sağlıklı..Huzurlu..Mutlu..Güzellikler ve Sürprizlerle dolu birgün gecirmemiz dileğimle..Herkese kocaman günaydınlaaaaaaaarrr :) :) |
Cevap: güne başlarken güzel bir güne günaydın |
Cevap: güne başlarken bu site benim bütün negatif enerjimi alıyomuş onu farkettim günümün güzel geçmesini diliyorum allahtan ve ben sakinim tüm pozitifliği güzellikleri kendime çekiyorum ve her zaman kendim için hayırlı olanı seçiyorum |
Cevap: güne başlarken bu günün herkese sevgi getirmesini diliyorum tünaydın |
Cevap: güne başlarken kiss3Günaydınlaaar. Hepiminize bol mucizeli neşe ve sevgi dolu çoook güzel bir hafta diliyorum.kiss3 |
Cevap: güne başlarken Güne başlarker ilk söylediğim söz... yine mi başladı :)))) |
Cevap: güne başlarken Günaydınlaaarsevincliguitaractionsmilesmileydanceb lissymusic45O0k8908uy897 |
Cevap: güne başlarken bugün çooooooook mutlu olmak güzel haberler almak ve sürprizler yaşamak istiyorummmm |
Cevap: güne başlarken |
Cevap: güne başlarken unutulmayacak kadar güzel bir gün olsun956k günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken Alıntı:
|
Cevap: güne başlarken bengisucum katılıyorum sana hepinizin unutamayacağı güzel bir gün olsun. günaydınlarrrblissyk8908kiss3thumbsanim |
Cevap: güne başlarken tünaydınlar efenim herkes için güzel bir gün olsun... |
Cevap: güne başlarken Herkese Günaydın. Mutlu günler diliyorum... |
Cevap: güne başlarken Günaydıııııııın Güzel İnsanlar. herşey gönlünüzce olsun bugün. |
Cevap: güne başlarken Günaydınlaaaar. hepinize süper güzel bir hafta diliyorum. 956kkiss3 |
Cevap: güne başlarken Günaydııııın Günaydııın.sevincli Güzel bir haftaya merhaba, herşey gönlünüzce olsun.956k |
Cevap: güne başlarken kocaman günaydın herkese.. güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.... |
Cevap: güne başlarken Günaydııııın Günaydıııın. farkındalıklarımızın arttıgı, güzelliklerimizin çoğaldıgı bir gün diliyorum. sevgilerle. |
Cevap: güne başlarken her zaman ve tamamen akışa teslim oldugumuz bir gün diliyorum herkese sevgi ve ışıkla.... |
Cevap: güne başlarken güne güzel başladım....çok şükür diyerek ve şükrettirene şükrederek.....biraz homurtuluyum aslında hayatın sıkıcılığına karşı bir tepki benimkisi ......hayat çoğu zaman sıkıcı geliyor.....sabahları bir kaç gündür daha iyi uyanıyorum....kaybettiğim yaşama sevincimi yeniden kazanmaya çalışıyorum.....yalnızlık çok zor....Rabbim kimseleri yalnız bırakmasın....yaşama sevinci denen şey paylaştıkça artıyor ve sanki biz insanoğlu paylaştıkça varız.... |
Cevap: güne başlarken neden akışa teslimiyet.....biraz da dua ile ve biraz da ümit ile olmak gerekli değil mi sizce..... |
Cevap: güne başlarken meşguliyet arar oldum.....faydalı işler peşinde koşarken bir zamanlar ....o çok istediğim çok faydalı işlere güç yetiremeyince akıl ve ruh sağlığımı korumak adına tek faydası bana güzel vakit geçirttirerek akıl ve ruh sağlığımı korumama yardımcı olan uğraşılarla meşgul olmaya başladım......bu arada insanlarla tanışmak güzel.....burada birileri ile tanışırım ve paylaşırım belki......diye düşünüyorum .....hayatı güzelleştirmek için.... |
Cevap: güne başlarken günaydın arkadaşlar herkesin sağlıklı huzurlu bolluk bereket dolu bir gün geçirmesini diliyorum |
Cevap: güne başlarken Herkese Günaydın... |
Cevap: güne başlarken koskocaman günaydın herkese |
Cevap: güne başlarken günaydın güzel süprizlerle dolu bir gün olsuny789 |
Cevap: güne başlarken Herkese Günaydın. Harika bir gün geçirmeniz dileğiyle...blissy |
Cevap: güne başlarken Güzel süprizlerin yaşanacağı bir gün diliyorum hepimizeO0 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:35 PM. |