![]() |
Cevap: güne başlarken blissyk8908Günaydınlaaaar. herkese mucize dolu bir gün diliyorum. kiss3gogogo |
Cevap: güne başlarken içten sıcak bir gülümsemeyle günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken Herkese Günaydın. Harika bir gün geçirmeniz dileğiyle arkadaşlaractionsmile |
Cevap: güne başlarken GÜNAYDINLAR..Olumsuzluklardan arınmış,bol gülümsemeli günler diliyorum.... http://img293.imageshack.us/img293/8540/16ot0.gif |
Cevap: güne başlarken Günaydın Herkese. Mutlu, keyifli, güzel günler dilerim 956k |
Cevap: güne başlarken Benden de bir günaydın:) |
Cevap: güne başlarken Günaydıııın Sitemizin Çiçekleriiisevincli |
Cevap: güne başlarken GüNaYDıN :) Hayatınızda ki tüm güzellikleri görebildiğiniz harika bir gün diliyorum :) Güne gülümseyerek başlamak, coşkuyu neşeyi ve de yeni günün heyecanını hissetmek..günü daha güzel, daha verimli kılacaktır.. |
Cevap: güne başlarken günaydın gününüz aydın olsun |
Cevap: güne başlarken |
Cevap: güne başlarken güzel güne günaydın |
Cevap: güne başlarken Günaydın güzel insanlar. Mutlu günler dilerim...actionsmile |
Cevap: güne başlarken Sadece güzellklere uyanmak dleğiyle herkese.. |
Cevap: güne başlarken her kese günaydın...actionsmile güzel bir gün olsun....y789 |
Cevap: güne başlarken Bugün yaşamın sunduğu tüm mutlulukları kucakladığımız güzel bir gün olsun :) |
Cevap: güne başlarken Günaydın Mutlu olmayı seçen Güzel İnsanlar. |
Cevap: güne başlarken Gününüz aydın olsuny789 |
Cevap: güne başlarken Herkese Günaydın. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...actionsmile |
Cevap: güne başlarken Bugünün hepinizde ayrı bir tadı olsun Günaydın kardeşlerim =) |
Cevap: güne başlarken gününüz geceniz için güzel bir başlangıç olsun güzel bir günün ardından gelen güzel bir akşama merhaba diyelim. |
Cevap: güne başlarken yeni gün herkese mutluluk getirsiny789 |
Cevap: güne başlarken günaydıny789 |
Cevap: güne başlarken Herşeyin gönlünüzce olduğu ..mutluluğu heran yüreğinizde hissettiğiniz harika neşeli tatlı bir gün geçirmeniz dileğiyle:) Gününüz aydın olsun :) |
Cevap: güne başlarken Kendi kendime telkinde bulundum, dün günümü haksızlıklarla kapatmıştım ve çok gergin bir şekilde işten çıkmıştım. Ama bugüne iyi başlamayı tercih ettim ve herkese önerim: '' Eğer elinizden bir şey gelmiyorsa hakkınızı sonuna kadar arayıp , başkalarının yaptığı hatalar yüzünden kendi gününüzü zehir etmemeniz. '' Çiçero'nun bir lafını da yazmadan geçemeyeceğim... '' Kızmak başkalarının hataları yüzünden kendine ceza vermektir.'' Gönlünüzce bir gün diliyorum , gülekalınız... sapkal89 |
Cevap: güne başlarken güzel güne günaydın |
Cevap: güne başlarken İyi insanlarla beni tanıştırdığın için şükürler olsun Allah'ım sana sevincli |
Cevap: güne başlarken Günaydın güzel insanlar günaydın, herşeyin gönlünüzce ve harika olması dileğiyle, bugün sevgiyle ışıldayın 956k http://i1008.hizliresim.com/2010/8/22/1120.jpg |
Cevap: güne başlarken günaydın güzel bir gün diliyorum harika bir hafta sonu olsuny789 |
Cevap: güne başlarken günaydınlaar. actionsmile |
Cevap: güne başlarken alk78çok hoş.... |
Cevap: güne başlarken |
Cevap: güne başlarken Günaydınlaaaar. hepinize güzel mucizelerle dolu bir gün diliyorum.blissyO0 |
Cevap: güne başlarken Bu sabah, her yer pırıl pırıl. Karalar yok gözlerimin değdiği, en uzak noktada bile. İnsanlar, uyku mahmurluğundan silkinir gibi yürüyor .. Vapur, denizin üzerinde salınıyor ağır ağır, küçük motorlar peşisıra.. Emanetindeyim sanki beyaz kanatları parlayan, martının. Yerçekimine meydan okuyan bir yeri var hala içimin. Ve sabahın aydınlığına açılan gözlerim.. Hangisi güzel olan? Gözlerim de sabah? Sabahın içinde ben? Ve bir yerlerde sen. Alıntı. |
Cevap: güne başlarken Günaydınlaaaaaaar.O0happy6guitar |
Cevap: güne başlarken Alıntı:
|
Cevap: güne başlarken Günaydınlaaar. mucize dolu bol kahkahalı bir gün diliyorum.blissyhappy6kiss3kiss3kiss3 |
Cevap: güne başlarken güzel bir gün diliyorum günaydınblissy |
Cevap: güne başlarken Bu sabah, her yer pırıl pırıl. Karalar yok gözlerimin değdiği, en uzak noktada bile. İnsanlar, uyku mahmurluğundan silkinir gibi yürüyor .. Vapur, denizin üzerinde salınıyor ağır ağır, küçük motorlar peşisıra.. Emanetindeyim sanki beyaz kanatları parlayan, martının. Yerçekimine meydan okuyan bir yeri var hala içimin. Ve sabahın aydınlığına açılan gözlerim.. Hangisi güzel olan? Gözlerim de sabah? Sabahın içinde ben? Ve bir yerlerde sen. Adını içimden fısıldadığım.. (Alıntı) Herkese günaydınnn. |
Cevap: güne başlarken kiss3sıcacık güzel haberlerle dolu bir gün olsun. herkese günaydın. kiss3 |
Cevap: güne başlarken actionsmilemucizelerler dolu bir gün geçirmeniz dileğimle herkese günaydın.actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:57 AM. |