![]() |
Ynt: güne başlarken Günaydın, hayırlı güzel, süprizlerle dolu,umutlu, çokçok güzel bir hafta diliyorum herkese.... Sevgi deryasında buluşmak üzere. Sevgiyle umutlarla kalın |
Ynt: güne başlarken günaydın dostlar... fbsmile |
Ynt: güne başlarken günaydın sitenin güzel insanları. bugünün hepinize mutlu neşeli haberlerle dolu olmasını çok içten diliyorum. |
Ynt: güne başlarken muhteşem bir yazı teşekkürler güneş benim gibi mızmızlanarak uyananlar sanırım bundan sonra gülerek kalkacaklar:)) |
Ynt: güne başlarken günaydın site sakinleri... |
Ynt: güne başlarken günaydıııııııııııın herkese cilgin897 blissy k8908 |
Ynt: güne başlarken kimse yokmu bugün. birileriniz ses versin. |
Ynt: güne başlarken günaydın sesim geliyormu... fbsmile herkes biraz yoğun galiba.... smiliyface |
Ynt: güne başlarken kocaman sımsıcak günaydınlarr!!! actionsmile |
Ynt: güne başlarken |
Ynt: güne başlarken cat3500 music45 hpm2 blissy kiss3 |
Ynt: güne başlarken günaydın canım arkadaşlarım. kahvesmiley kiss3bugün yine çok güzel bir gün geçirmenizi sevgiyle diliyorum. |
Ynt: güne başlarken günaydınlaaaaar derty derty blissy blissy wave wave kiss3 kiss3 thumbsanim thumbsanim |
Ynt: güne başlarken |
Ynt: güne başlarken günaydın herkese iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle... |
Ynt: güne başlarken hepinize günaydın. mutlu neşeli dolu bir hafta diliyorum. kiss3 cilgin897 kiss3 |
Ynt: güne başlarken Günaydın güzel insanlar. hepinize mutlu bi gün diliyorum. kiss3 blissy k8908 derty girlhaha 8977 s456 |
Ynt: güne başlarken Her yeni gün daha çok bolluk,bereket,huzur ve mutluluk getirmesi dileklerimle.... smiliyface |
Ynt: güne başlarken Herkese günaydın : Bolluk ve bereketli, ve güneşli bir gün tercih ediyorum. |
Ynt: güne başlarken günaydın canım arkadaşlarım kiss3 kiss3 kiss3 derty 956k blissy k8908 gulensmiley hismiley wave music45 smil56 art56art56 |
Ynt: güne başlarken Herkese kocaman günaydın,sevgi dolu birgün olması dileklerimle sağlıklı ve mutlu kalın kiss3 kiss3 |
Ynt: güne başlarken Yine güzel bir gün olması dileklerimle hepinize günaydııın blissy blissy uy897 uy897 blissy smileydance smileydance |
Ynt: güne başlarken Uyuyan uyumayan. uyumak isteyipte uyuyamayan. rt67 hih33 gözlerinden uyku aktığı halde dersi,sevgiliyi, dizileri bahane edip uyumaya direnen. uykunun kıymetini sabahın köründe anlayan ve yataktan zorla kalkıp bu gece kesin erkan yatacam deyipte yine geç yatan herkese :)) ttli3 kiss3 kiss3 kiss3 GüNaYDıııııN... derty siirokul thumbsanim aa34 uy897 blissy kahvesmiley |
Ynt: güne başlarken günaydın canım arkadaşlarım. kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: güne başlarken kiss3 günaydınn herkese mükemmel bir gün geçirmeniz dileğiyle. hep mutlu kalınnn smiliyface |
Ynt: güne başlarken Gününüz aydın neşeniz bol olsun güzel sitenin güzel insanları kiss3 |
Ynt: güne başlarken Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta… Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır… Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır! smiliyface günaydınlaaaar. blissy blissy blissy derty derty derty 956k 956k 956k cilgin897 cilgin897 f678h f678h 956k 956k |
Ynt: güne başlarken günaydınn kötü bir gün başladı bende hatta berbat. keşke gülebilsem. pozitif enerjim olsaydıda herkese yansıtabilseydim. bittiğim gündür bugün benim. sınav sonucum berbat geldi. atanamazsam bittim ben. agl34 88a neyse birileriyle paylaşmazsam ölektim. kalbim sıkışıyoo içim daralıyo... |
Ynt: güne başlarken khkh56 khkh56 music45 music45 Günaydınnn hepinize bugün çoook güzel birgün herşey güzel olacak olacak uy897 uy897 |
Ynt: güne başlarken Merhabalar nidanem sakın ha ooo67 herşeyin bittiği gün diye birşey yok,her yeni gün yeni umutlar yeni kazançlar ve yeni hayaller yeni mutluluklar getirir,dünyanın sonu değil atanamaman bundada vardır bir hayır olumsuz düşünüp kendini de boğma lütfen ileride olacak atanmanıda etkilersin üzülme herşeyde vardır bir hayır diye düşün hayırda şerde yaradandan. |
Ynt: güne başlarken Alıntı:
|
Ynt: güne başlarken çok teşekkür ederim hayal ablacığım çiçeğim desteğniz için.inanın sitede dolaşırken hep umut dolu oluyorum verdiğiniz desteğin hakkını vermek lazım sizleri tanımış olmak bile bana yetti. şimdi biraz daha iyiyim yapacak çok fazla bişey yok pazartesi tercihlerimi yapacağım belki bir tanesi yolunu şaşırıp bana gelir. benim matrixten haberim yoktu 2 gündür onu okuyorum notlar çıkarıyorum çok güzel bişey. memurluk için yapacağım puanım 69 ama olur insallah kuytu köşelerden biyer denk gelir. aslında memur olmak değil amacım kendimi geliştirmek istiyorum bunun için garanti bir işe ve paraya ihtiyacım var.istediğim birde bulunduğum şehirden biraz uzaklaşmak buda sadece işle olacak ve inancımı kaybetmeden devam edecegim. matrixte yaparım y789 herşeye rağmen gülebilmek çok güzel bunu siz öğrettiniz bana.. hepinizi seviyorum sevgiyle kalın. |
Ynt: güne başlarken ablam aldığın puana rağmen kendini en güzel yerde ve mutlu bir şekilde hayal et, ne biliyorsun? belki senin şu anda kuytu dediğin yerde hayatının amacı/ sürprizi / sevinci bekliyordur, kendini mutlu olarak hayal et ve olması gerekene olması için izin ver..saygılı sevgiler |
Ynt: güne başlarken insallah ablacığım. başladım olumlu düşünmeye sizlerin sayesinde. olacak insallah. bak şimdiden düşüncemi değiştirdim en güzel yerde görüyorum kendimi en iyi imkanların olduğu çok güzel bir şehirde görüyorum (belki izmir bile olur ttli3). hislerim çok kuvvetli aslında benim istediğim birçok şeyi elde ettim istedim oldu. ama sınavlarda korku olduğu için galiba olmadı. sınav sonucu iyi gelmedi.ama girmek istediğim işim güzel olcak insallah.herşey gönlünce olsun. öptüm kocaman kiss3 |
|
Ynt: güne başlarken Sevgili hayal abla şu sayfadaki verdiğin cevaplar var ya,her okuduğum gün günüm daha süper geçiyor.Sen melekmisin yahu. |
|
Ynt: güne başlarken günaydın canlarım, hepimiz için mutlu, neşeli ve güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum. kiss3 blissy blissy blissy derty smiliyface thumbsanim u859 smileydance s456 f678h uy897 k8908 ice1 art56art56 khkh56 music45 cilgin897 |
Ynt: güne başlarken Günaydın Hayatım değişti ailesi k8908 k8908 k8908 Haftanızın bol bereketli,mutlu ve huzurlu geçmesi dileklerimle kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: güne başlarken herkese günaydın, mutluluk dizinizin dibinden ayrılmasın |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:43 AM. |