![]() |
Ynt: güne başlarken ben alayım köpüklü ve orta şekerli bir kahve... smiliyface pc05 |
Ynt: güne başlarken |
Ynt: güne başlarken günaydın hepinize neşe dolu derty blissy s456 smileydance f678h thumbsanim aa34bir gün diliyorum. |
Ynt: güne başlarken http://img97.imageshack.us/img97/3783/gnaydn64nd.jpg günaydın millet!!!!! actionsmile sonunda kendime geldim k8908 bugün size yayın yapmayı düşünüyorum şiir okucammmmm yada makale ::) duruma göre değişebilir wave djj 956k f678h k8908 kiss3 |
Ynt: güne başlarken günaydın herkese hismiley |
Ynt: güne başlarken ya arkadaşlar bu bizim site ana sayfasında biri mi var bana mı öyle geliyor?? dusun |
Ynt: güne başlarken gunaydınlar hepinize sevgi dolu bir gün diliyorum kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: güne başlarken günaaayyydddııııınnnn |
Ynt: güne başlarken gün ilerledi ama yinede günaydın... hepinizin günü aydın olsun... smiliyface |
Ynt: güne başlarken Ortadaki Benim Almanya daki Dursun Temel den hem kendini hem de köyü hatirlatacak bir hatira fotografi ister. Temel de Dursun un çok sevdigi iki öküzün arasinda bir fotografini çektirerek Dursun a gönderir. Dursun mektubu aldiginda fotografin arkasindasu yaziyi okur : "Ortadaki benim!"… |
Ynt: güne başlarken günaydıııınlar blissy blissy blissy happy6 s456 cilgin897 |
Ynt: güne başlarken günaydın herkese fbsmile smiliyface |
Ynt: güne başlarken günaydın herkese... |
Ynt: güne başlarken günaydın arkadaşlar. super bir gün... |
Ynt: güne başlarken herkese günaydın... guitar guitar |
Ynt: güne başlarken herkese günaydıııııııııın cilgin897 cilgin897 cilgin897 |
Ynt: güne başlarken güünnaayyddıınn sabah otobuste 5 dk uyumuşum. kendime geldim yahu khkh56 |
Ynt: güne başlarken günaydın arkadaşlar günaydın site... smiliyface http://www.gunlukbetik.com/galeri/fo...yat_220308.jpg |
Ynt: güne başlarken günaydın site sakinleri... |
Ynt: güne başlarken günaydın arkadaşlar güzel bir olur umuyorum hepimiz için |
Ynt: güne başlarken günaydın güzel insanlar blissy blissy blissy blissy derty derty derty |
Ynt: güne başlarken günaydınlaaaar hepinize mutlu neşeli çoook güzel bir gün diliyorum. blissy blissy blissy uy897 uy897 uy897 derty derty smiliyface smiliyface cilgin897 cilgin897 cilgin897 |
Ynt: güne başlarken günaydın Türkiye... |
Ynt: güne başlarken günaydınlaaaar. hepinize mutlu neşeli haberli günler diliyorum. kiss3 derty blissy |
Ynt: güne başlarken günaydin mjillet mutlu ve umutlu günler |
Ynt: güne başlarken herkese günaydııııııııın blissy |
Ynt: güne başlarken günaydın arkadaşlar hepinize mutlu neşeli haberlerle dolu bir hafta diliyorum. kiss3 derty cilgin897 blissy blissy blissy |
Ynt: güne başlarken günaydın güzel arkadaşlarım. blissy blissy blissy |
Ynt: güne başlarken günaydın sitenin güzel insanları kiss3 blissy |
Ynt: güne başlarken günaydın sapkal89 güzel bir gün blissy |
Ynt: güne başlarken günaydın canım arkadaşlarım. hepinize mutlu neşeli haberlerle dolu bir hafta diliyorum. kiss3 blissy blissy |
Ynt: güne başlarken herkese günaydııın. kiss3 bugün çok güzel bir gün her şey mükemmel. cilgin897umarım sizler içinde çok güzel bir gün olur. blissy |
Ynt: güne başlarken günaydın sevgi kelebeklerim pıtırcık kuşlarım kiss3 blissy blissy blissy cilgin897 cilgin897 cilgin897 s456 s456 s456 f678h f678h |
Ynt: güne başlarken günaydınlaaaaar blissy derty u859 f678h 956k art56art56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:24 PM. |