Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

frezya 24-01-2012 01:06 AM

Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

uyuma uyuma :) Ben de bekliyorum :)) Şimdi tekrar baktım,saat 2 deymiş tekrarı.

nur_ay 24-01-2012 11:44 AM

slm günaydın herkese, bugün herkes için güzel bi gün olması dileğiyle:9

frezya 24-01-2012 03:34 PM

Biraz geç oldu ama tünaydın diyeyim bari:))) Hava kapalı,yağmur ha yağdı ha yağacak...

frezya 25-01-2012 12:40 AM

Forumda şu an 6 kişiyiz.Bizden başka herkes uyuyor galiba uykulusmile .Nasılsınız?Birer kahve içelim miii? coffe2

frezya 25-01-2012 12:51 AM

Cafe yeniden mrhb.Bugün iyiydim arkadaşım bilgisayarda bir şey ayarlamak için gelecekti,gelmeden önce haber ver demiştim,gelmeden yeniden konuştuk.İşim bitince duruma bakarım dedi.Sonra pat diye geldi haber vermeden.Neden olduğunu bilmiyorum kızdım ben de niye haber vermedin diye.Söylendim biraz,gerçi alışıktır o benim dırdırıma,bazen deli diyip geçiyo :)) Sonra üzülüyorum acaba çok mu tepki verdim diye.Puff bu ara ben mi tersim bişeye tahammülüm mü yok anlamadım ya...Bu gidişle ben de bir günlük açacağım sanırım.12389

handesav 25-01-2012 12:55 AM

Sevgili Frezya,
Tepkilerimizin asıl nedeni çoğu zaman o anda yaşadığımız olay olmuyor. Birikimler bir yerde dışarı çıkmaya başlıyor ve bu zamanı biz ayarlayamıyoruz. Stres kapasitemizle alakalı herhalde. Mutlaka sen de arkadaşına kızmak için yapmadın bu davranışı ama ona denk geldi. 1 den 10 kadar say derler tepki vermeden önce. Ben bazen yapmaya çalışıyorum açıkçası çok da kolay birşey değil. Sen de dene istersen. Bir de nelere kızıp da tepki vermediğini düşün, farklı birşeyler çıkabilir altından...

frezya 25-01-2012 01:15 AM

Ben çoğunlukla bu arkadaşıma kızıyorum ama,altında ne var diye düşündüm de beni kırabilecek bişey de yapmadı ki hiç.Yakın gördüğüm,abim gibi gördüğüm için öyle rahat davranıyorum belki. Belki de ne kadar samimi olursam olayım,biraz duvar örmek istiyorum bilmiyorum ki:( Aslında ona kızdığım nokta kendisiyle alakalı,çok sessiz sakin,hani vur ensesine al ekmeğini.Ben de biraz kızıyorum bazen konuşurken mıy mıy konuşma bi sesin çıksın diye :)Farkında olmadan bununla alakalı bir tepki olabilir mi hiç bir fikrim yok.Bir alakası varsa da şaşırırım zaten.

Neptün 25-01-2012 01:32 AM

Herkes kendi hayatını yaşıyor. Ne kadar nasihat vermeye çalışırsak çalışalım almıyorlar. Zamanı gelmeden kimse bir şey öğrenmiyor.

frezya 25-01-2012 02:00 AM

Haydi cafe ben uyumaya gidiyorum uykulusmile .İyi geceler herkeseee.

frezya 25-01-2012 04:21 PM

Arkadaşlar,sitenin giriş sayfasında sorun mu var?Ben son konuları göremiyorum.Sayfanın en altında da hata veriyor uyarısı var.Yoksa benim netimle mi alakalı ?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:13 PM.