![]() |
yanı bızım dınımıze gore mesela cekım yasası varmıymış nasılmış? |
|
şimdi ben de okudum yazıyı.. ben de bişeyler eklemek istiyorum. dinimizde hüsn-ü zan ve su-i zan denilen iki kavram var. hüsn-ü zan genelde yapılan herhangi birşeyin iyiliğini düşünmek onun altında art niyet aramamak şeklinde yorumlanır. su-i zan ise tam tersi... yani bunu çekim yasasındaki olumlu düşünme ve olumsuz düşünmeye benzetebiliriz. mesela biri hakkında sürekli olumsuz düşüncelerimiz varsa aramızdaki ilişki de olumsuz olur. ama hüsn-ü zan ile yaklaşırsak yani şöyle iyi niyetle yaapmıştır deyip iyi duygular beslersek o insana karşı ilişkilerimiz de düzgün olur, hiç bişey olmazsa kendimize iyilik etmiş oluruz başkaları hakkında kötü düşünmeyerek...naçizane bilgilerim bunlar.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
zaden ben ogün arada kaldım sen diorsun AROG büşra dio ISSIZ ADAM sonunda anlaşdınız girebildik ama berk dediği gibi aroga izledik gzldi hersey ordan cıkdık pizza yemeğe ama yine berk cok kacırdı ne buldu benim tabak arada büşranın tabak.... HERSEY COK GZLDİ 2NİZİN YANINDA OLMAK BENİ COK MUTLU EDİYOR CANIM BERK :) |
arkadaşlar bugun cok sıkıldım ya....bu kadar neşeli şeyelrden sonra bole suratsızlık yapmak ısteemzdım ama moralım cok bozuk.....kendımı o kadar yanlız hısssedıorumki........... |
hayat cokkk güzelsinnnn y789 |
gercekten guzelmi?ben enden goremıyorum..acaba ben bı gun boyle gelıp hayatt cok guzelsın dıe haykırabılcekmıyım:( |
, sadece herseyin içinde oldugunu bilmen yeter haykıracaksın hemde suan.mutlu olmak için hiçkimseye hiç bir seye ihtiyacın yok.kendini oldugun gibi kabul et.sen oldugun gibi güzelsin.ve varolusun san ihtiyacı var.aksi takdirde burda olmazdınihayat coookk y789güzeldir |
bak şimdiiiiiiiiiiiii gercekten benımde hayat duygularımı tozlarını aldın ve moralımı duzelttın saol:D sana bednen kocaman alkış......................:D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:16 AM. |