HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
mümincim saf ve temiz niyetin için teşekkür ediyorum...aldım sayıyorum...super

ama malesef ancak ikinciye uyumlanınca bana gönderebilicen...

istanbul sayfasını şimdilik kapattım...kızımla gelicektim...ama şu an onunla yola çıkmayı gözüm yemez....y789

mümincim saf ve temiz niyetin için teşekkür ediyorum...aldım sayıyorum...super

ama malesef ancak ikinciye uyumlanınca bana gönderebilicen...

istanbul sayfasını şimdilik kapattım...kızımla gelicektim...ama şu an onunla yola çıkmayı gözüm yemez....y789

önemli olan niyet ablacım :)
o zaman birdahaki sefere -en yakın ve en uygun zamanda- bekleriz
sapkal89

536812855.jpg
selam arkadaşlar ben geldim.... Çayı da demledim
hadi bardağını alan buyursun gelsin....... herkesin günü sevgi ve güzelliklerle dolu geçsin...

günaydın arkadaşlar, Çay denilince ben hemen gelirim kahvesmiley
yanına birşeyler alırım, kıtlama şekerimizde var evde alır gelirim, gününüz aydın, bereketiniz daim, şansınız yağmurlar gibi olsun, keyfiniz demli bir çay gibi yerinde olsun sevgiyle...actionsmile

Ben mutluyum,
Ben huzurluyum,
Ben her zaman şanslıyım,
Ben hayatıma bolluğu, bereketi her zaman çekiyorum,k8908

canlarım bana çay keyfim de eşlik ettiğiniz için çok teşekkür ederim
evrenin bolluğu bereketi hepimize gelsin.... her daim mutlu huzurlu ve sevgi dolu olalım....

Bayşegül'cüm sevincli hoşgeldin 956k

Çay ziyafetine katılamadım kaçırdım ama, ikindi kahvesinde burdayım kiss3

redflowers canim sen de hoşgeldin
buyrun hep beraber kahvemizi yudumlıyalim..
257cc1e251de0bc09a6167fc5c3ee924.jpg

ooo nefis görünüyor hemde uğur böcekli çikolatada var heeyyooooooooo sevincli

eline sağlık görüntü harika çok misafirperversin sanki evindeyim gibi hissettim inan, hayatın bolluğu bereketi de hep sana gelsin...pınarlar gibi aksın sana....girlhahagirlhaha

nahice cim güzel dileklerin için teşekkür ederim
evrende bolluk bereket öyle çok ki hepimize gelsin......
herşey gönlünce olsun..

Merhaba,

Denizi seyrediyorum nasıl kıpırtılı bugün. Üzerinde gemi yaktılar yine yüzüne saçıldı yangın söndürücüler, köpükler ve yakıt artıkları. Olsun sen temizlersin dedim denize. "Temizlerimde de teker teker gelseler. delikanlı değillerki yetişemiyorum temizlemeye." dedi. Cafemizin canımdan seyrederken denizi öylesine bir sohbet işte. Körfezde gemide yangın çıktı söndürüldü bu sabah.

Nasıl ki insanlar içlerindeki zehirli atıkları eritip yok edip temizlenme,arınma yapma yolunda ilerliyor,aynı arınma doğada da var,aradaki diyalektik bir bütün, işte o arınma için evrenin tüm zenginliği hepimize açık, alıcılarımızı kalibre edip, frekanslarımızın ayarlarını yeniden revize etmek için buradayız...Evrenin bolluğu bereketi üzerinize olsun,zenginliğin farkında olanlardan olmayı seçiyorum.Spiritüel yaşam disiplininin tüm dünyanın geleceğini değiştireceğine inanmayı seçtim.
Evrenin tüm zenginliği ve bereketinden tüm insanlığın yararlanmasını diliyorum....actionsmile

kahve böyle mi yapılıyordu?
bilen biri seslensin...

kahvesmileybaktım candaşlarım bu cafeye geliyor elime çayımı alıp bende geldim ne güzelmiş burası bayıldım hepinize iyi sohbetler

Günaydın.
Kahve isteyen??

Günaydııııınnnn
harikaaaa ben istiyorum çok mutluyuuuuuuummmmm ama türk kahvesi olmasın o acı oluyo :)) 3'ü 1 arada alıyım zahmet olmazsa :)) :zpzp:

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri