![]() |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...33496433_n.jpg Bu söze bayıldım. Doğru söze ne gerek? Uymak gerek. |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... durmak geri gitmektir dünya döndükçe ne de olsa :) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "Herhangi bir hastalık; Olduğunuz kişiyi nasıl sevmemiş olduğunuzu ve olduğunuz kişi olmak için kendinizi nasıl bağrınıza basmamış olduğunuzu size söyleyen doğrudan bir MESAJDIR. BU, TÜM ŞİFANIN TEMELİDİR." Reikimaster Ahmet KAYA |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Ya özlediğimiz arayamayacağımız kadar uzağımızdaysa:(( |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... KENDİMİ SEVİYORUM ! Kendimi seviyorum... Kusurlarımı seviyorum. Darılınca suratımı asmayı, Canım sıkıldığında sebepsizce bağırmayı, Olur olmaz yerde kahkahalar atmayı, Sadece canımın istediği şeyleri yapmayı, Bazen düşünmediklerimi birden söylemeyi, Bazen herşeyi yüzüme gözüme bulaştırmayı. Öfkelerimi. Kızınca küsmeyi. Heyecanlarımı. Bazıları haketmediği halde, sevmeyi. İçimdeki çocuğu, Beni seviyorum. İyi ki varım. İyi ki ben benim. Ne mutlu! Çok mükemmel değilim. Ama benden bir tane daha yok! Beni seven böyle sevsin! Sevmeyene de zaten yol verdim, GİTSİN...! ***ALINTIDIR |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... İnsan Geride Bıraktıklarını Özler, Elinin Altındakilerden Sıkılır, Ulaşamadıklarına Tutulur.. Ve Ulaşılmaz Olan Hep Aşk Olur! -Robin Sharma |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Alıntı:
Tek ölüme çare yoktur şimdilik. Şimdilik çünkü bir gün o özlediklerimizle bile yeniden bir arada olacağımıza inanıyorum. Şimdisi için avuntumuz onlarla geçirdiğimiz güzel anılarımızdır, bizi mutlu kılan. Her biri iyi ki hayat sahnemizde rol almışlar. İyi ki dokunmuşlar hayatımıza. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:18 AM. |