![]() |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Mutsuzluğu tatmadan, hep mutlu olmak istersin. Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını bilemezsin. _____Freud_____ |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... *Bazen uzaklaşmak gerekir, yakınlaşmak için.. *Bazen hatırlamak gerekir, hatırlanmak için.. *Bazen ağlamak gerekir, açılmak için.. *Bazen anmak gerekir, anılmak için.. *Bazen de susmak gerekir, duymak için.. _____Şems-i Tebrizi_____ |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "Başkalarının beni anlamalarını beklemem, onların benim haklarıma sahip çıkmalarını beklemem. Ben kendi haklarımı korumak için gerektiğinde 'evet' gerektiğinde "hayır' derim." Işık ELÇİ |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "Sana ışık tutanlara sırtını dönersen, göreceğin tek şey kendi karanlığındır." Descartes |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... ...sonra bişey oluyor ve eskisi gibi olamıyorsun... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... hayatta öyle seçimler yap ki..kazandığın şeyler,kaybettiklerine değsin.. |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Ölümsüz aşk istiyorsan,Ölümsüze aşık ol..mevlana |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... '' Eğer sen, başkalarından kendine saygı beklersen bu onlar için büyük bir şeydir. Sadece kendine saygı duyabilirsen diğerleri de sana saygı duymaya mecbur kalır.'' Dostoyevski |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "Teorik olarak dört dörtlük bir mutluluğun olanağı vardır: İçimizde yok edilemeyecek bir varlığın olduğuna inanmak ve ona ulaşabilmek için çaba harcamamak." Franz Kafka / Özdeyişler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:25 AM. |