![]() |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... çağrışım :) Aramayacaksın kimseyi,olması gerekenler zaten yanında..Ve yanında olmayıp gidenler; ne aklında olmalı ne umrunda...PAUL AUSTER ..ve tam hatırklayamadım sözü de söyleyeni de ama.. beraber yürüdüklerimiz yoktur.. yolun belli kısmında bize eşlik edenler vardır.. |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Parkta salıncak sırası bekleyen çocuk gibi bekledim seni. Biraz heyecan, biraz da salıncağı 'başkası kapacak' korkusu işte." - Cemal Süreya |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor. Sadece sen, yanlış insanlar üzerinde hayal kuruyorsun o kadar!" Montaigne |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... :)) dokunaklı bir serzenişe tokat gibi bir cevap :) ikisini de birkaç kere beğendim.. iyi ki varsınız.. |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...59507181_n.jpg Sorma bana "ne kadar seviyorsun" diye. O kadar işte! Tavanı kadar sokağın, dibi kadar cehennemin! Nazım Hikmet ... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Mutlu mu olmak istiyorsun ? Kimseden bir şey bekleme ! Bob Marley |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... bugün edebi kişiliğim biraz yoğun :) .. Oysa herkes öldürür sevdiğini.. Kulak verin sözlerime iyice, Herkes öldürebilir sevdiğini Kimi bir bakışıyla yapar bunu, Kimi dalkavukça sözlerle, Korkaklar öpücük ile öldürür, Yürekliler kılıç darbeleriyle! Kimi gençken öldürür sevdiğini Kimileri yaşlı iken öldürür; Şehvetli ellerle öldürür kimi Kimi altından ellerle öldürür; Merhametli kişi bıçak kullanır Çünkü bıçakla ölen çabuk soğur. Kimi aşk kısadır, kimi uzundur, Kimi satar kimi de satın alır; Kimi gözyaşı döker öldürürken, Kimi kılı kıpırdamadan öldürür; Herkes öldürebilir sevdiğini Ama herkes öldürdü diye ölmez! - Oscar Wilde... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "Ona aşığım, çünkü o bana değil." - Özdemir Asaf |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Benim kelime hazinem çok geniştir, derdim. Senin bir kelimene yetemedim ; Git, ne demekti sevgilim ? Nazım Hikmet Ran |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "Gerçek anlamda aydınlanmış kişiler, hiçbir zaman başkalarına öykünmez.Başkalarıyla yarışma, kendinle yarış." Epiktetos Adamım, ne güzel söylemiş değil mi? :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:32 PM. |