![]() |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... içimden dedim beraber yürüyelım olurmu ? varsın gölgemiz olsun hüzün ibrahim tenekeci |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Farkında olan yaşıyor; farkında olmayan ölüyor. Farkında olan asla durmaz; farkında olmayan zaten ölmüştür... Dhammapada 21 |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Bir nazlı kuşa benzer Çocuk dediğin. Ev ister, ekmek ister Öpülmek, okşanmak ister. Cahit Külebi |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Alıntı:
|
Cevap: Her yeni güne 1 tane... KILIBIK ŞİİR... "Hiç gelecek halim yoktu vallahi, Sizleri burada gördüm de geldim. İzinsiz çıkamam, salmaz billahi, Hanıma tekmili verdim de geldim. Belaya sokamam garip başımı, Biliyorum, takip eder peşimi, Sağlama alayım diye işimi, Kayın valideme sordum da geldim. Gezip de gelecek çarşı, pazarı, Uykuya yatacak öğle üzeri, Kaçmasın diyerek Yalan Rüzgarı, Saati başına kurdum da geldim. Razı değil gönlüm boş oturmaya, İlk yıldan başladım turşu kurmaya, Alıştı ellerim yaprak sarmaya, Yemeği ateşe sürdüm de geldim. Sür dedim boyayı, takın altını, Dolaş görümceni, ara eltini, Islatırsa diye velet altını, Sıkıca kundağa sardım da geldim. İyisi, kötüsü olmaz iş iştir, İş çıksın elinden, işi yetiştir, Hazırlık gerekir, önümüz kıştır, Çorabı, kazağı ördüm de geldim. Tutturdum içimden yanık türküyü, Sildim tüm rafları, örttüm örtüyü, Yıkadım gömleği, yaptım ütüyü, Halıyı, kilimi serdim de geldim. Günü varmış gelen ayın üçünde, Hazırlık başladı bilmem kaçında, İşlerim bitince huzur içinde, Sazımı sırtıma vurdum da geldim. Gel Rasim, derdini açma sen yad'a, Başa gelmedik iş olmaz dünyada, Kazak erkek oldum gece rüyada, Düşümü hayıra yordum da geldim." Rasim KÖROĞLU |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Elalemin çocukları 1.nci oluyor '' diyen anneme " Bak analar neler doğuruyor , sende iş yok " dedim bakakaldı ♥ ::))))) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... İnsanlarla münasebetin ateşle münasebetin gibi olsun. Çok uzaklaşma donarsın; çok yaklaşma yanarsın. Sadi Şirazî |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Sakın sana kötüsün diyenlere aldırma! Bana gerizekalısın dediler... Atomu parçalayıp ellerine verdim! EİNSTEİN |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Ancak düşmanlarının eylemiyle yüz yüze kaldığın zaman gerçek, içsel gücünü öğrenebilirsin. Bu açıdan bakınca, düşmanlar bile işsel güç, cesaret ve azim öğretmenleridirler. Dalai Lama |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Öyle biryerdeyim ki.ne gitmesi mümkün, ne kalmasi mümkün olan.öylece bir yerdeyim iste.vazgecmekle direnmek arasinda,akla karanin tam ortasindayim..kaybetmenin arifesinde yeni bir hayatin esigindeyim,kalsam canim yanacak gitsem hayatim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:08 PM. |