![]() |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "Bir insan bilmiyorsa ne istediğini, hem seni ziyan eder, hem kendini... Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi, emin olmadığın sevgiye teslim etme kendini... (Hz. Mevlana) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Dediler ki: Gözden Irak Olan Gönülden de Irak Olur... Dedim ki: Gönüle Giren Gözden Irak Olsa Ne Olur... (Hz Mevlana) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Çaresizlik öğrenilmiştir. Başarılı olmak da öğrenilebilir. Sende sandığından fazlası var! Gelebileceğin en iyi yerde değilsin. Yeni bir hayat için gereken, yeni bir akıldır. Doğru şeyi yapmak için yanlış zaman yoktur. Rüzgarı suçlamayı bırak, yelkenleri kullanmayı öğren! Seyirci koltuğundan sıkıldıysan, sahneye çık. Zirvede her zaman bir kişiye daha yer var. Her şey seninle başlar! Başkaları yapabildiyse, sen de yaparsın. Hayatta ya tozu dumana katarsın, Ya da tozu dumanı yutarsın. Seçim senin! (Herşey Seninle Başlar adlı kitabın arka kapak yazısı) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... -Başkaları yapabildiyse, sen de yaparsın- Beni düşdüğüm anda yeniden ayağa kaldıran düşünce...Sevgiler... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... İnsanları sevmenin tek yolu vardır ve o da onları olduğu gibi sevmektir... Ve güzellik de buradadır... Onları olduğu gibi sevdiğinde onlar değişirler... Sana göre değil; onlar kendi gerçeklerine göre değişirler... (OSHO) |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Alıntı:
|
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "Bana bir adım yaklaşana ben on adım yaklaşırım", diye bir laf var. Sanki zor olan şey zaten ilk adımı atmak değilmiş gibi... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... İntikam almak için değil "özgür" ve "huzurlu" olabilmek için affetmeyi seçiyorum. |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Hayatına anlam katan her olay özeldir. Seni yaşama bağlayan herşey aslında bir mucizedir. Önüne geçemeyeceğin tek şey kaderdir. Bugün yaşadığın herşey dünden kalma sebeplerdir. Ve aslında hayat dediğin yaşayabildiğin kadar güzeldir. "Hayatın sana verebileceği en büyük armağan tutabilceğin bir eldir. Bir insanın verebileceği en güzel armağan ise bir yürektir.." -alıntı- |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Aşk sabırdır belki ama asla tahammül değil! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:51 PM. |