![]() |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Fırtınanın gücü ne olursa olsun, eğer yağmura saygın varsa; seni bekleyen bir gökkuşağı mutlaka vardır. Alfred Capus |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... İdam masasındaki hapşuran mahkuma 'Çok yaşa' demek gibi birşeydi seni sevmek ... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... "Benim kelime haznem çok geniştir, derdim. Senin bir kelimene yetemedim. Git, ne demekti sevgilim?" Nazım Hikmet |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Kimsenin haksızlığına boyun eğmeyeceğim. Adaletsizliği adaletle yıkacağım ve mukavemet etmekte ısrar ederse onu, tüm varlığımla karşılayacağım. GANDHI |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Bazen söyleyecek sözün olmayabilir; ama önemli değil, en azından boş konuşmaktan iyidir. |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... MUTLULUĞUN ANAHTARI Herşeyi kontrol etmeye ve yönetmeye çalışmaktan vazgeçin. Sürekli "alarmda" olmanız gerektiğini söyleyen iç sesinize kulak vermeyin. Yeni yollar denemesi için ruhunuza izin verin. Bir şey için elinizden geleni yaptıktan sonrasını dert edinmeyin. Fırsatların karşınıza kendiliğinden çıkmasına izin verin. Kendinize günlük hedefler çizin. Kendinizi huzursuz hissettiğinizde içinizdeki barışın merkezine gidin. Sinirlenmenin boşa giden enerjiden başka bir şey olmadığını unutmayın. Tek bir doğru yoktur. Olayları algılama şeklinizi değiştirin. Kendinizi başkalarının yerine koyun. Böylece daha zor incinir ve incitirsiniz. Dr. Deepak Chopra |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Eş seçmek, kitap seçmeye benzer; iyi tasarlanmış bir kapak ve cilt ilginizi çekebilir ama içeriği sağlam olmadıkça, sonunu getirmek zordur... KONFÜÇYÜS... |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Kaptan basıp gidelim artık demir al Hadi kaptan hadi emektar büyücü Açığa vurduk dümenin başına geç Yelkeni nasıl bilirsen öyle kullan Sende gerçeği değiştirme gücü Bellediğimiz çizginin dışına kaç Gel bilinmeyenin kapısına dayan S. K. Aksal |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... *Sarhoşken söylenen, daha önceden düşünülmüştür. * |
Cevap: Her yeni güne 1 tane... Dibe vurduysanız bu iyi olabilir çünkü dibe vuranların yukarı çıkmaktan başka şansı yoktur .. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 PM. |