Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/519754-su-icinden-geleni-soyle.html)

the desert 19-06-2010 11:57 PM

Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

allahım varlığını her daım hıssetırdığın ıcın bana guzle şeyelr yaşatığın ıcın kotu şeyelrden uzak tuttuğun ıcın ve hakkettığımı en sonund abana verdığın ıcın sana şukurler olsun..bılıorum kı senın yardımınla bugunlerıde atlatacagım allahım....ıykı yanımdasın ve ben ıykı sana ınanıorum allahım.şukurler olsun....sonsuz kere...

maviinci 20-06-2010 12:47 AM

ya iyi güzel elaleme yardım ediyorum, herkesle konuşuyor, hatta onları iyi duruma getiriyorum ama ne kendime bir şey yapabiliyorum, ne de bir başkası bana benim başkalarına yaptıklarımı yapmıyor :S

DeLiTaY21 20-06-2010 01:15 AM

herkese iyi geceler.sevgiler...

lupita 20-06-2010 01:23 PM

Babamı çok özledim...

lupita 20-06-2010 01:26 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753149)
ya iyi güzel elaleme yardım ediyorum, herkesle konuşuyor, hatta onları iyi duruma getiriyorum ama ne kendime bir şey yapabiliyorum, ne de bir başkası bana benim başkalarına yaptıklarımı yapmıyor :S

aynen bende öyleyim çokta üzülüyorum bu duruma verdiğimi karşıdan görmüyorum utanmadan bide beni kıskanıolrlar ya ben size deger veriorum be görmüomusnuz... ,ama inanıyorumki kazanan biz olacağız..

maviinci 20-06-2010 01:28 PM

Alıntı:

lupita Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753186)
aynen bende öyleyim çokta üzülüyorum bu duruma verdiğimi karşıdan görmüyorum utanmadan bide beni kıskanıolrlar ya ben size deger veriorum be görmüomusnuz... ,ama inanıyorumki kazanan biz olacağız..

Yaa İnşallah kazanan biz oluruz dediğin gibi çünkü yavaş yavaş sıkılmaya başladım partysmiley

lupita 20-06-2010 01:32 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753188)
Yaa İnşallah kazanan biz oluruz dediğin gibi çünkü yavaş yavaş sıkılmaya başladım partysmiley

inan bende çok sıkıldım herkesten soğudum yalnızlığıma döndüm resmen...

mendeseva19 20-06-2010 01:43 PM

hayatımdaki frenemy'lerden nefret ediyorum özellikle sessiz ve derinden canımı acıtanlardan sad456 hele biri var kendisini çok akıllı zannedio ama ben herşeyin farkındayım ama hemen tepkimi koymamalıyım,koymucam da sadanim onu içten fet edicem sevincli hemde beklemedği bi vakit smil56 o bunu hakettisuperxy

blue jaloon 20-06-2010 07:30 PM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753192)
hayatımdaki frenemy'lerden nefret ediyorum özellikle sessiz ve derinden canımı acıtanlardan sad456 hele biri var kendisini çok akıllı zannedio ama ben herşeyin farkındayım ama hemen tepkimi koymamalıyım,koymucam da sadanim onu içten fet edicem sevincli hemde beklemedği bi vakit smil56 o bunu hakettisuperxy

kolay gele kardesimgirlhaha

zahiri 20-06-2010 07:37 PM

anlam veremiyorum bazen .. ndn akillanmyorumki :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:49 PM.