![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bıktım Allahım bıktım bıktım bıktım...aslında bıkmadım da bi insan eve gelir gelmez oflamazki |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bi insan yaz kış her dakka burnunu da çekmez |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE yukardaki yazilari gorup hemen arindirdimmm ... superim ben super::) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE güzel haberler aliyorum iyi oluyorum.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE İçimde tarifsiz bir huzur azıcık karmaşa mevcut :) içimden bir ses sabret diyor! ve ben inanıyorum. Allaha ve yaratmış oldugu bu evrene sonsuz inanıyorum! "Allahım senin sınırsız çözüm ve nimet kanallarına açığım ve bunları sevgiyle kabul ediyorum" ne istedigimi biliyorum! Ben sevdiğimle mutluluğu ben sevdiğimle kavuşmayı ve sevdiğimin bana ulaşmasını seçiyorum. bunu sevgiyle inançla onaylıyor kabul ediyorum. ve ALLAH'ım sana ve yaratmış oldugun bu evrene sonsuz TEŞEKKÜR ediyorum. Teşekkür ederim.Teşekkür ederim. :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Ben=Herşey Herşey=Ben |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE "KADIN SUSARSA" ''Kadın susarak gider. Eğer bir kadın şikayet ediyorsa, erkek bilmelidir ki, o ...ilişkiden hala ümidi vardır kadının. Ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse, o zaman sevgisi de yara almış demektir. Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir." |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE arabesk modundayim :D:D |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Para-banka seninle anlaşabiliriz. girlhaha |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE agl34 herşeye rağmen yaşamak güzelağla2partysmileysad456smileydances456dertydun k56f678hu859t678 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:27 AM. |