![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE imdaaaaaaaat yok mu bana yardım edicek kimse hani dostlarım nerdesiniz aklımı oynatıcam çok ciddiyim delirmek üzereyim |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE şu hastalığımdan kurtulayım elimden geldiğince benim durumumdaki insanlara yardım edicem şeref sözü |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE İnanıyorum bugün sevdiğimden haber alıcam! uzun zamndır hiç bukadar yogun hissetmemiştim içimde huzuru umudun ışığını... Allaha ve yarattıgı bu evrene evrenin gücüne sonsuz inanıyorum saat kaçta arar bilmiyorum ama inanıyorum Allahın varlıgına inandıgım kadar çok inanıyorum içimdeki hisse bugün haber alıcam sevdiğimden :) bugün ;) heyecanla bekliyorummmm :) |
Ne oldu sana? |
herşey düzeliyor.. |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Rabbim'den günlerce gecelerce umut ışığı diledim en sıkıntılı anlarım'da ve bu siteyi siz dostları çıkardı karşıma bunun için Minnettarım ve Rabbime sonraya bu siteyi kuran emeği gecen herkese çok teşekkür ediyorum. Karanlıgıma aydınlık oldugunuz için. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE çok teşekkürler ediyorum dostlar sağolun ilginiz için, şu an içinden geleni söyle başlıklı konu olduğu için o an içimden gelen bunlardı söyledim, benim sorunum kıskançlık; eşimi kendinden 17 yaş büyük abla diyerek sevdiği benim de tanıdığım ve hiç güvenmedeğim dul patronundan kıskanıyorum aslında aralarında bişi olmadığını biliyorum eşime güveniyorum fekat kadına hiç mi hiç güvenmiyor ve sevmiyorum benim nefret ettiğim bu kadını eşimin bu kadar sevmesini kıskanıyorum ve ben rahatsız oldukçe eşim daha da çok seviyo kadını iş ortamıyla beraber gezmelere gidiyorlar ve orda resimler çekiniyorlar kolkola ben bunları gördükçe kahroluyorum aklımı oynatçak gibi oluyorum bazen ve bu durum eviliğimizi de ziyadesiyle yıpratıyo 3,5 aylık bebeğime de yansıyo bu durum.. işte böyle sevgili dostlar aslında daha olumlu şeylerden bahsetmek isterdim, keza çekim yasasını olumlu yönde kullanmak isterdim ama içimden gelenler bunlar ve evren de sağolsun dileğimi hiç geri çevirmiyor ben kıskanıkça kıskanma sebebplerimi bir o kadar çoğaltıyor.. sevgiyle kalın |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE istediğim hiç birşey olmuyorr..hiçbişey ii gitmiyor..ne güzel bi ilişkim var ne işim var ne arkadaşım var ne sağlığım var bukadar şeyin içinde nasıl iyi olabilirim bilmiyorum...kendimi iğrençç hissediyorumm hiçç ama hiçç ii değilimm:(((((((((((((( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:49 PM. |