![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Allah kabul etsin namazını da namazdan sonra ettiğin duaları da ;) Ya meraklandım bende şimdi niye böyle olduk biz. Ben toprak grubuyum, acaba belli burçlara mı etki etti? Bakalım benim çevremden de uyuyamadım diyen olacak mı? Takipteyim :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE En son saate baktığımda 6 dı. Sonra yorgunluktan bayıldım sanırım girlhaha |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
Gittikçe çoğalıyoruzzz :) Kardeşime sordum o da 03.00 a kadar uyuyamamış, önceki gün de uyuyamamasına rağmen o da benim gibi zinde. Çok ilginçç çok :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
ama ben su grubuyum sevincli |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bende ateş, bir de hava bulalım da tamamlanalım bari :) harika elementler olarak Dünya yı kasıp kavururuz girlhaha uyuyamayan çılgın elementler y789 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hava mı? =)) ben geldim =) biraz topraklıkta var ama bende uyuyamadım =) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE eeee nerde toplanıyoruz canlar voltranı oluşturalım tamamlandık artık y789 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE durun!! Ben de tahta grubuyum khkh56khkh56khkh56 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE khkh56 çılgın şey |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE öhömm öhömm sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:41 PM. |