![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Haykırıyorum galiba ama kendime saklamak istiyorum utananadam |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ellerim bomboş sahipsiz haykırıyorum aynadaki yansımama git başımdan diye |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bir ilaç olsada içsem.ama normal bir ağrı kesici değil.resmen ruhumun sancılandığını hissediyorum.sancı kesici varmıdır?yoksa sancı duyduğum şey sadece bir sanımıdır?dur ben yarın bi eczaneye soruveriyim.daha fazla saçmalamayım ben en iyisimi!herkeze iyi geceler sabahlar mı deseydim acaba herneyse bu çocuk yatar... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE uyku tutmadı, varsın tutmasın. . Güle güle uyku hanım. Güle güleeeee. . |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE superimm (: ne guzel bir gun ineklemek icin sevincli |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Dün gece bende uyuyamadım nedense :S sabah ezanını duydum en son, gözlerim ağrıyodu, deli gibi uykum vardı;ama uyuyamadımmmm. Ayın durumu neydi acaba? Maşallah zindeyim şaşırtıcı bir şekilde. Sonuç: Zinde hissediyorum;ama öğle uyurum :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE dun bende cok zor uyudum ya herkeste mi ayni sorun vardi :) yinede enerjik hissediyorum! krzm67 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ben de 4 e kadar ytmadım, sabah namazını kılıp atladım yatağa :D :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 PM. |