![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE yuzumde degısık bır tebessum varrr... mutlu olmak ıstıyorummm ... tercıh sonucları yakındaa acıklanırr vede cok korkuyorummm umarım herseyy guzell olurrr O0 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hortumcu bu millet yauww alt tarafı bi yemek ısmarladık...pehh |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE aşık olmak istiorum.......................................... .... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hayatımın bir rayına oturmasını istiorum artıkkk bıktım belirsizliklerden ve kendi belirsizliklerimden... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Olabildiğinçe çok gülmek istiyorum.... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE dostlarım yanımda olsun sabaha kadar gün bitmesin yapalım biri uyusun sayıklasın ötekiyle kahkahalara boğulalım istiyorm !!!! |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE İçimdeki sanırım bana sesleniyor... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE sanırım pişmanım mücadele gücümü yitirdim daha napayım ben:(:( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE şuan tek isteğim emeklerimin karşılığını almam.puanımın ii gelmesi.ayrıca taban puanların düşmesini istiyorum .tabiki bunların sonucunda üni. yerleşmek ...şimdiilik bu kadar fazla bişey değil aslında(çekim yasası duy lütfen) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:28 PM. |