Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/519754-su-icinden-geleni-soyle.html)

genco 24-06-2010 12:11 PM

Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

Özlem dolu ve bi o kadar da Mutlu:zpzp:

lupita 24-06-2010 07:56 PM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753834)
kuzum benim yaa aşkı bende ösledim ağla2 ama inanmak istiyorum aşık olduğuna, acaba bana gerçekten aşık mı değil mi die düşünmek istemiorum.. neutrali5

ahhh kuzum yaaa duygularıma hitap ettin 25889ağla2 bide doya doya delicesine yaşamak istiorum gezelim eğlenelim aşkı aşk gibi yaşayalım koşuşturmaca içinde değil sanki bi çocuk gibiağla2çocukluğumda özledim bakağla2günün stresinden uzak, geleceği ve geçmişi düşünmeden o anın kıymetini bilerekkkağla2

lupita 24-06-2010 07:59 PM

Alıntı:

acelyaaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753886)
Anne olmak istiyorum,bu ay hamile olduğumu öğrenmek istiyorum,sağlıklı bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık............

Allahım sana minicik elleriyle merhaba diyen ömür boyu mutlu mesut bi ailesi olan güzel sağlıklı bi bebiş nasip etsin hayatım senin için dua edicem bu akşam;)897796kl

lupita 24-06-2010 08:01 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753853)
keşke uzaklarda olsaydım. .

keşke irlanda da olsaydım yanımda sevdiğimle... ne güzel olurdublissyblissyblissyblissyblissy

maviinci 24-06-2010 10:57 PM

Alıntı:

lupita Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753988)
keşke irlanda da olsaydım yanımda sevdiğimle... ne güzel olurdublissyblissyblissyblissyblissy

Tam halime şükredecek haldeyken acı gerçekler ellerimi tuttular: Bir insan için hatırlanmak ne kadar hoşsa unutulmak da o kadar zormuş ooo67 Hayallerimizi atmadan devam ediyoruz yaşamayaa :D İrlanda?? Olabilir ama aklımda Mercan Adaları varrr ::) Nasılıııımm blissy

http://www.uaerush.com/uploads/2008/...l_island-1.jpg

Şurda iki gözlü bi kulübecikk??? Ekmek teknesindeki kirlinin kulübesi gibi :) Bide sevdiğin olur yanındaaa y789 Enn sevdiğin müzik aletiiii guitar Gülen gözler :) Elektrik yok, mum ışığı forever happy6 Tabii bide hayatimdegisti ailesiiii music45 60 bin üyelik bi ada :D 60000 tane kulübe :) Ben harikayım derty Yaşamayı seviyorum cilgin897 Sizleri seviyorumm sapkal89 Burayı okuyan her gözü seviyorumm neseli56 Ölmeden 3 5 yıl önce böyle olmak dileğiyle: skan67 Kalınn sağlıcaklaaa y789

renkli61 24-06-2010 11:23 PM

bana kökten bi değişim lazım Tanrım beni baştan yarat:)

yelda_k 24-06-2010 11:32 PM

nefes almakk ıstıyorumm...
şöylee derınbır nefessss ..
içten gelen bir ohh demkk ..
artıkk bıttııı sıkıntı bıttı bundan sonrası garantı demek dıyerek gulumsemekkk

su anda gulumsuyorummm ...

:)
..özledıgım sana ıhtıyacımm varr ...
benıde al yanınaaa ..

ölümm ne acııı..

her gun aynı cenazeye katılırmı ınsann

her sabah aynı feryatlaaaa uyanırmı yadaaa..

hadıı artıkk

:)

suan bunları okuyosunn bı yerlerdenn bılıyorumm ..yadaaaa kım nederse desınn ben bunaa ınanıyorummm ...

lupita 24-06-2010 11:34 PM

Behlülden nefret ediyorum acı onu yakışıklı yapıo ama belirtmeden geçemiycem, adnana kıyamadım, bihter yüreklimiş valla,firdevs yamuldu, benim içim cız etti yaa yinede, gene behlüle kızdımmmm ah ah ah! neyseki sonra reklamda kenancım çıktı unuttum :) hiç izlemediğim dizinin finalini bukadar merakla bekledim izledim valla hayret,bi diziden daha kurtulduk cümleten ülkemize hayırlı olsun umarım artık beynimizi geliştircek şeyler çıkar tvlerde:)

lupita 24-06-2010 11:39 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754013)
Tam halime şükredecek haldeyken acı gerçekler ellerimi tuttular: Bir insan için hatırlanmak ne kadar hoşsa unutulmak da o kadar zormuş ooo67 Hayallerimizi atmadan devam ediyoruz yaşamayaa :D İrlanda?? Olabilir ama aklımda Mercan Adaları varrr ::) Nasılıııımm blissy

http://www.uaerush.com/uploads/2008/...l_island-1.jpg

Şurda iki gözlü bi kulübecikk??? Ekmek teknesindeki kirlinin kulübesi gibi :) Bide sevdiğin olur yanındaaa y789 Enn sevdiğin müzik aletiiii guitar Gülen gözler :) Elektrik yok, mum ışığı forever happy6 Tabii bide hayatimdegisti ailesiiii music45 60 bin üyelik bi ada :D 60000 tane kulübe :) Ben harikayım derty Yaşamayı seviyorum cilgin897 Sizleri seviyorumm sapkal89 Burayı okuyan her gözü seviyorumm neseli56 Ölmeden 3 5 yıl önce böyle olmak dileğiyle: skan67 Kalınn sağlıcaklaaa y789

müthişş gerçekten bende irlanda fotograflarını görünce küçüklüğümden beri hep içim giderdi,huzuru çağrıştırırdı bana...

DeLiTaY21 24-06-2010 11:57 PM

iyi gecelerrr dostlarımmm....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:16 PM.