![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE gece daha yeni basliyo delitay (: cok mutluyuuuuuuuuum ^^ |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE herkesın beyın dalgalarına ıhtıyacımm varr ..lutfen benım ıcın olumlama yaparmısınzz...atamalrr varrr .atanmamm ıcınn..yardım edınn :( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE yarın lys sınavım var kendime güveniyorum ama yinede içimde bir kuşku var yapıcam yapıcam herşey çok güzel olucak tüm sene çalıstım hakettim ben bunu :D umarım bu gece uyku girer gözüme... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
258892588925889 canım benim Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah gece yatarken biraz nefesini dinle dua et Allahım emeklerimin karşılığını göster bana de İnşallah çoook güzel geçicek,dualarım seninle o heyecanın ne ağır bişi olduunu hatırladımda.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ben hem dua ederim hemde olumlama yaparimsevincli |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE pazar gunude benim var bende isterim amaaaa :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE rüyalarımı kontrol edebiliyourm hatta istediğim kişiyi bile gördüm rüyamda ancak sabah gözümü açtığımda rüyamdakiler gözümde canlandı gibi oldum herşeyi net hatırlıyordum ancak geri uyuyup kalktığımda ise hiçbişey hatırlıyamadım bi kaçgündür oluyo kötü bişeymi bu napmalıyım sizzce: ( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE içimdekıelrı yazamıycka kadar yorgunum.... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Ya yokk,, ben ne istediğimi bile bilmiyorum daha :S |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:36 AM. |