![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bir demlik çay içmek istiyorum ama bu sıcaktada ne gider demi...ya benim içimden gelen ses neden bana hep birşeyler yiyip içmemi söylüyor anlamıyorum.yakında kapılardan sığamıyacam.ama hala yiyorum vede içiyorum.bak şimdide kalk kendine bir tost yap diyor.sanırım benim içimde içimdeki seside bastıran doymak bilmeyen bir canavar var. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE evet........................üfff bıde o dert var dımi.( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ya ben ne zaman hayatıma duygu, muygu, kuş cıvıltısı, mutluluk, iyilik, güzellik karıştırıp bulaştırmaya kalksam işler sarpa sarıyor, herşey eskiye geri dönüyor. . Sinirlerim bozuk. Canım sıkkın, moralim bozukk. . günüm bi garip. . . Ne zaman ektiğim çiçekler açacaklar?? Hani benim baharım nerde? Ben de bahar istiyorum,, cıvıldayan kuşlarla koşuşturmak istiyorum, gülümsemek, umutlanmak, tatlı tatlı kızmak istiyorum. Ben de istiyorum. Artık üzülmek istemiyorum. . . |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...actionsmile http://img1.loadtr.com/b-409258-hare...kart%C4%B1.gif |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE the secret i indirdim şuan okuyorum. okumamış varsa aramızda mutlaka ama mutlaka okusun özellikle hep olumsuz şeyler beni buluyor hep mutsuzum diye yakınıyorsanız ( aklıma gelen 'the desert' die bi arkdşmz mutsuzluğundan şikayet ediyordu bu kitabı okumasını tavsiye ediorum) bunun sebebi sizsinizneseli56 unutmayın DÜŞÜNCELERİNİZİ iyi seçin.Kendinize neyi yakıştırıyorsanız onu düşünün hepimiz biliyoruz ki düşüncenin sınırı YOK. İmkansız diye birşey yoktur imkansızı biz düşüncelerimizle yaratıyoruz.Felaket deşarj oldum sesli bi şekilde okuyorum bu şekilde daha kalıcı oluyor ve daha iyi kavrayabiliyorum okudğumu bugünden itibaren hayatıma istediğim herşeyi çekeceğim, olumsuzluk yok.Başınıza gelmesini istemediğiniz şeyi değil de istediğiniz şeyi düşünün çünkü çekim yasası ne düşünürseniz onu alır.Örneğin; bir yığın borcunuz olduğunu düşünüp kendinizi bundan dolayı kötü hissettiğinizde buna dair sinyalleri, "Borçlarım yüzünden kendimi kötü hissediyorum" mesajını Evren'e yollamış olursunuz. Yaptığınız şey kendi kendinizi doğrulamak, bunu varlığınızın her düzeyinde hissetmektir. Borçlarınızın artmasına sebep olan da budur. kitaptan alıntı bir örnek. özetle açıklamak gerekirse DÜŞÜNCELER SOMUTLAŞIR!!! |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Secret i mi indirdiiiiiinnny789 y789 y789 Allah senii sevincli |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Yok yahu bişey yapmadın :D Öylesine dedim sevincli hani @ kitap indirmişsin ya :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:05 PM. |