![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Bu arada bu morluklar ne zaman geçicek be ya dusun2 dusun2 o doktoru bi bulayım dicem ama onun evinde yaşıyorum girlhaha girlhaha |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE şuanda ölümle karşılaşmış bide üstüne arkadaşı nie ona haber vermemiş die bisürü kaprise maruz ve dotluğu bitmiş bi insanım.. nie bütün anlayışsızlar beni bulur hiçbizman yapmadığım şeyleri karşımdakinde görüorum.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE yok benim öle de değil aslında tam:) halam vefat etti karmaşa dert o ara bikere aramış ne msj ne bişi atmış sonra 2gn sonra seni aradım açmadın dio insan bi sorar bişeyin varmı die bisürü kapris yapıp hoşçakal yazmış çocukça.. bu konuda tabi tartıştık gene kapris görüşmeyelim dedi artık uğraşamıcam herkes kendini saydırmak istio ben neyim yaaa:D |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Beni benden alırsan, Seni sana bırakmam. Yanı başımda olsan da, Bir adım bile atmam. Kadrimi kıymetimi, Sana olan sevgimi, Bilmedin, bileceğin yok. Yalancı dostlarındam Elalemin lafından Geçmedin, gececeğin yok oysa aşk denen rüya sana yeter banada görmedin göreceğin yok umudun dualarda allah acır halime beni sana köle etmez Bu gönül az mı, Kahrını çekti? Bensiz aşkın neye yarar ki? Kaç kere kırdın, Yerlere attın? Yarılı kalbim affedermi? affetmicek artık bitti.yrl78 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE çok sıkılıoyurm uyumadım daha girlhaha arkadaşım arasa da dışarı çıksaksmileydancesmileydancesmileydance |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE yaşamak gibi yaşamak çoook güzel sevincli |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE çok seviyorum çooooookkkk...sadece herşey düzelsin istiyorumm..huzur istiyorumm |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:45 AM. |