Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/519754-su-icinden-geleni-soyle.html)

fgceker 14-06-2010 12:03 AM

Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

Bu arada bu morluklar ne zaman geçicek be ya dusun2 dusun2 o doktoru bi bulayım dicem ama onun evinde yaşıyorum girlhaha girlhaha

lupita 14-06-2010 12:41 AM

şuanda ölümle karşılaşmış bide üstüne arkadaşı nie ona haber vermemiş die bisürü kaprise maruz ve dotluğu bitmiş bi insanım.. nie bütün anlayışsızlar beni bulur hiçbizman yapmadığım şeyleri karşımdakinde görüorum..

fgceker 14-06-2010 12:50 AM

Alıntı:

lupita Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752020)
şuanda ölümle karşılaşmış bide üstüne arkadaşı nie ona haber vermemiş die bisürü kaprise maruz ve dotluğu bitmiş bi insanım.. nie bütün anlayışsızlar beni bulur hiçbizman yapmadığım şeyleri karşımdakinde görüorum..

Bu kapris olayı süper valla,İyi de insan ben ölümle karşılaşıcam arkadaşım deyipte önceden haber veremez ya girlhaha girlhaha Valla aynı dertten bende muzdaribim..Susmuyor 5 gündür tilfonlarım,Hastanede yatmışsın öbür tarafa gidip dönmüşün niye haberimiz yok diyorlar...Öbür tarafta telefon vardı da biz mi aramadık dimi girlhaha girlhaha

lupita 14-06-2010 01:05 AM

yok benim öle de değil aslında tam:) halam vefat etti karmaşa dert o ara bikere aramış ne msj ne bişi atmış sonra 2gn sonra seni aradım açmadın dio insan bi sorar bişeyin varmı die bisürü kapris yapıp hoşçakal yazmış çocukça.. bu konuda tabi tartıştık gene kapris görüşmeyelim dedi artık uğraşamıcam herkes kendini saydırmak istio ben neyim yaaa:D

fgceker 14-06-2010 01:14 AM

Alıntı:

lupita Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752025)
yok benim öle de değil aslında tam:) halam vefat etti karmaşa dert o ara bikere aramış ne msj ne bişi atmış sonra 2gn sonra seni aradım açmadın dio insan bi sorar bişeyin varmı die bisürü kapris yapıp hoşçakal yazmış çocukça.. bu konuda tabi tartıştık gene kapris görüşmeyelim dedi artık uğraşamıcam herkes kendini saydırmak istio ben neyim yaaa:D

Sen TEKSİN ve bu dünyada da bir eşin benzerin YOK girlhaha girlhaha O yüzden bunu bilerek yaşa girlhaha girlhaha

mendeseva19 14-06-2010 02:44 AM

Beni benden alırsan,
Seni sana bırakmam.
Yanı başımda olsan da,
Bir adım bile atmam.
Kadrimi kıymetimi,
Sana olan sevgimi,
Bilmedin, bileceğin yok.
Yalancı dostlarındam
Elalemin lafından
Geçmedin, gececeğin yok
oysa aşk denen rüya sana yeter banada
görmedin göreceğin yok
umudun dualarda
allah acır halime beni sana köle etmez

Bu gönül az mı,
Kahrını çekti?
Bensiz aşkın neye yarar ki?
Kaç kere kırdın,
Yerlere attın?
Yarılı kalbim affedermi?
affetmicek artık bitti.yrl78

mendeseva19 14-06-2010 11:21 AM

çok sıkılıoyurm uyumadım daha girlhaha arkadaşım arasa da dışarı çıksaksmileydancesmileydancesmileydance

genco 14-06-2010 11:26 AM

yaşamak gibi yaşamak çoook güzel sevincli

fairy 14-06-2010 11:44 AM

çok seviyorum çooooookkkk...sadece herşey düzelsin istiyorumm..huzur istiyorumm

lupita 14-06-2010 11:48 AM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752026)
Sen TEKSİN ve bu dünyada da bir eşin benzerin YOK girlhaha girlhaha O yüzden bunu bilerek yaşa girlhaha girlhaha

Teşekkür ederim :):) inanılmaz sıkıldım bu olaylardan valla...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:45 AM.