Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/519754-su-icinden-geleni-soyle.html)

Nefti_ 30-06-2010 01:14 PM

Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

Gölgelerin efendisi...(bu bağırma versiyonu sonuna ne geliyordu hatırlamıyorum) Havada bulutları görünce içimden öyle seslenmek geldiy789

maviinci 30-06-2010 01:55 PM

İçim dışıma çıktıııııııığğğğııoesfpmşdd :D

bigokyanus 30-06-2010 02:23 PM

Alıntı:

Nefti_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755149)
Gölgelerin efendisi...(bu bağırma versiyonu sonuna ne geliyordu hatırlamıyorum) Havada bulutları görünce içimden öyle seslenmek geldiy789

Benim bildiğim gölgelerin gücü adına , güç bende artıktı o, He-man den y789

mendeseva19 30-06-2010 02:26 PM

yenii uyandım, facebookumu dondurdum azcık uzaak durmalıyımrt67 daha kahvaltımı edicem...sonra bulaşıklar beni bekliyorwave44...sonra da çay demliyip dizimi izlicem...smileydance sanırım gene yağmur yağcak gök gürüldüyo blissy
başka yapcak bişey yokk... bad45

Elektra 30-06-2010 02:34 PM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755162)
yenii uyandım, facebookumu dondurdum azcık uzaak durmalıyımrt67 daha kahvaltımı edicem...sonra bulaşıklar beni bekliyorwave44...sonra da çay demliyip dizimi izlicem...smileydance sanırım gene yağmur yağcak gök gürüldüyo blissy
başka yapcak bişey yokk... bad45

İmrendim şu an sana biliyor musun? ::)

bigokyanus 30-06-2010 02:39 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755163)

Ben de imrendim , kan verdim ama hala çalışıyorum eve gidip oğlumla vakit geçirmek ve uzanmak istiyorum. O0

mendeseva19 30-06-2010 02:54 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755163)

canım gel o zmn beraber yapalım y789 çayı yaniii merak etme temizlik yaptırmıcam :D

Elektra 30-06-2010 02:57 PM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755166)
canım gel o zmn beraber yapalım y789 çayı yaniii merak etme temizlik yaptırmıcam :D

Mutlu olacağımı bilsem temizlik bana vız gelir, ama anı yaşayabilmem için içimdeki fazlalıkları ve beni yiyip bitiren düşünceleri atmam gerekiyor ve ben atamıyorum malesef sad456

bigokyanus 30-06-2010 03:00 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755167)
Mutlu olacağımı bilsem temizlik bana vız gelir, ama anı yaşayabilmem için içimdeki fazlalıkları ve beni yiyip bitiren düşünceleri atmam gerekiyor ve ben atamıyorum malesef sad456

Geçmişe bi bakar mısın seni en mutlu eden an neydi?

mendeseva19 30-06-2010 03:18 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755167)

ilk önce kendi kendinle konuş kendinin psikoloğu ol canım sonra içindekileri gözyaşlarınla boşalt sonra balkona çık temiz havayı içine çek blmiorum orda hava nasıl burda yağmur yağdı miiiss gbi bi hava var utananadam eminim gülmeye başlıcaksın ya bn nie kendime işkence ediomşum ki hayat bana güzel, kimse beni üzemez...hangi düşüncelerdi yaa atamadığım kim ki onlar? sonra açıcaksın bi roman havası ohhh dökceksin kurtlarını sonra çayını yudumlarken beni hatrlıcaksın girlhaha teşekkür edeceksin actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:46 AM.