Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/519754-su-icinden-geleni-soyle.html)

lupita 21-06-2010 01:10 PM

Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753285)
yalnız değilim demek girlhaha kolay gelsin hayatım t678

Eğer bu kişi sizin arkadaş grubunuza çoktan dahil olmuş biriyse, onu ani bir şekilde hayatınızdan çıkarmanız herşeyi daha beter edebilir. superxy Unutmayın, onda sizin hakkınızda birçok bilgi, size karşı kullanacağı bir sürü şey var. Dolayısıyla onunla arkadaşlığınızı sürdürmeye devam edin; ama daha az görüşerek ve sadece yüzeysel konuları paylaşarak. Asla özel konularınızı anlatmadan, hedeflerinizi, planlarınızı onunla paylaşmadan, başkaları hakkındaki görüşlerinizi ona anlatmadan... Bu şekilde mesafeli bir ilişkiden kolay kolay sorun doğmayacaktır.

Siz siz olun, samimiyete kolay kolay kanmayın.utananadam Özel konularınızı paylaşmamaya özen gösterin. Gerek iş hayatınızda, gerek özel yaşamınızda �frenemy�lere karşı gözünüzü dört açın.neseli56

y789y789kesinlikle bende öle yapıyorum ama inan hepsinden nefret ediyorum! bitane var beni nasıl sinir etsin die uğraşıo o fırsatı verdimi hiç kaçırmıo!siinirleirmi altüst edio ama biliorumki tamamen kıskançlık
beni kıskananlardan nefret ediyorum!!bu fesatlk içinde kötülükle zaten mutlu olamaz mutlu olamadığı gbi başkalarını kıskanır. en güzeli biran önce uzak olmak çünkü kötü olman için herşeyi yaparlar,ama çıkartamıosun dediğin gibi kolay olmuo...

maviinci 21-06-2010 02:09 PM

Yaa o Frenemy mi, Fredy mi nedir, onlardan bende de vardı bir sürü,, kızdım, kavga ettim, gönderdim :D Birisi aynı masada otururken bana bu çocuk kafayı yemiş dedi. . Bi bakış attım, masaya vurdum, sen kime kafayı yemiş diyorsun dedim, kalktım gittim :D Sonra acısını çektim ama, millet bana yaklaşmaktan korkar oldu :S Haksızmışım gibi suçlandım ama sonunda hakkımı aldım, şimdi hiç kimse bana öyle laflar edemiyor. . Öhöhhmm,, şey :D :D Allah bu durumdaki herkese sabır versin arkadaşlar. .

tuba_erva 21-06-2010 02:16 PM

artık atanmak ıstıyorummmmm !

mendeseva19 21-06-2010 02:24 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753383)
Yaa o Frenemy mi, Fredy mi nedir, onlardan bende de vardı bir sürü,, kızdım, kavga ettim, gönderdim :D Birisi aynı masada otururken bana bu çocuk kafayı yemiş dedi. . Bi bakış attım, masaya vurdum, sen kime kafayı yemiş diyorsun dedim, kalktım gittim :D Sonra acısını çektim ama, millet bana yaklaşmaktan korkar oldu :S Haksızmışım gibi suçlandım ama sonunda hakkımı aldım, şimdi hiç kimse bana öyle laflar edemiyor. . Öhöhhmm,, şey :D :D Allah bu durumdaki herkese sabır versin arkadaşlar. .

En yakınınızdaki dostunuzun aslında bir düşman olup, tehlike yaratıp yaratmayacağını nasıl anlarsınız? İngilizce’de artık resmi bir kelime var: ’frenemy’. Türkçeye çevirmeye çalışırsak ’arkadüşman’ olabilir belki.Ama sen fredy de diyebilirsin hayatım sonuçta hepsi aynı sevinclisevinclisevincli

Arkadaşınızın ’frenemy’ olduğunu nasıl anlarsınız?

Frenemy’ler aslında ikiye ayırılabilir. Birinci grup size zaten kendini belli edenler, ikinci grup ise sessiz ve derinden ilerleyenler. Eğer yakın arkadaşınız sürekli olarak sizinle ilgili olumsuz şeyleri görüyor, dile getiriyorsa (örneğin buluştuğunuzda ilk söylediği şey sivilcelerinizle ilgiliyse) veya ona anlattığınız her özel şeyde size suçlu buluyorsa (örneğin sevgilinizle ayrıldığınızda sürekli olarak onun tarafını tuttuğunu belirtiyorsa) arkadaşınızın sizin için tehlike saçtığını görmek pek zor değil. Zaten çok da keyifli vakit geçiremeyeceğiniz bu arkadaşınızı hayatınızdan çıkarmanız; çıkarmaktan yana değilseniz de az görüştüğünüz ve özel meselelerinizi paylaşmadığınız biri haline dönüştürmeniz doğru olacaktır.

İkinci grup ’frenemy’, yani sessiz ve derinden ilerleyenleri tespit etmek oldukça zordur. Çünkü bu tip arkadaşlar sizinle herşeyini konuşur - daha doğrusu konuşur gibi yapar -, gözlerinizin içine bakarak size dinler, güven kazanır; ve siz de bir anda kendinizi ona herşeyinizi anlatırken bulursunuz. Halbuki onunla paylaştığınız her sırrınız başkalarına anlatılmak veya ileride aleyhinize kullanılmak üzere ’frenemy’nin hafızasında yerini almıştır bile. Bu tip düşmanları sezmek çok zordur; bunu ancak ya önceden içgüdüsel olarak tespit edebilir, ya da başınıza bir olay geldikten sonra anlayabilirsiniz.

Kadınlarda daha çok rastlanıyor !

Frenemy’nin kadınlarda daha çok görüldüğü ortaya çıkmış. Bunun birçok sebebi var tabi; ama en başı çeken muhtemelen kadınların herşeylerini birbirleriyle paylaşmalarından kaynaklanıyordur. Burada ’frenemy’nin yaptığı size dost gibi görünmek; sizinle ilgili birçok şeyi öğrendikten sonra bunları size karşı kullanmak üzere düşman konumuna geçmektir. Bir yerden sonra öyle bir raddeye gelecektir ki, yaşadığınız mutsuzluklardan veya yaptığınız hatalardan zevk almaya başlayacaktır.

Kadınlarda bu durumun görülmesinin bir diğer nedeni de, çoğunluklu olarak ’sessiz yarış’ içerisinde olmalarıdır. Sizinle yarış içerisinde olan ’frenemy’ler kendilerini size zaten belli edeceklerdir. Çünkü sürekli olarak sizi taklit etmeye başlayacak, her sohbette kendilerini sizinle kıyaslayacak, başarılarınızdan rahatsızlık duyacaklardır.

maviinci 21-06-2010 02:30 PM

Paylaşım için teşekkürler :) İnşallah biz de başkası için Fredy olmayızz :/

RenaC 21-06-2010 06:08 PM

Çok canım sıkılıyor.İngilizce çalışmam lazım ama içimde hiç bir istek yok... :(

yelda_k 21-06-2010 06:16 PM

bir gulumseyışşşşş

Işıldayan Safir 21-06-2010 06:22 PM

Kalbimdeki elmasa erişemezler + Ders çalışmaya gitmem lazım :zpzp:

çerkeskızı 21-06-2010 07:23 PM

hayaaaaaaaaaaaaaaaattt beni neden yoruyosuuuuun :D

Pikachu 21-06-2010 08:12 PM

bi bikachu...biga biii...bbii biii...bi bikachuuuvv....

(e yani pikachu dediğin böle konuşmaz mı yani khkh56)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:57 PM.