![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Pikachu gülümsettin beni :D Sağolasınn :D :D |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
ferenemylerin kitabını yazmalısın bukadar oturamaz:D gerçekten de öle hepsine mesafe koymak en iyisi galiba başka yolu yok.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Önce ne verdiiiiin Sonra ne aaaldıııın Onun peşindeeeeen Neden aaaağlaattıııın Beeniii sen kullarınaaaa Oyuncak mıııı yarattıııııııın?! |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE su an icimden gecen soyle kuvvetli birinin sirtima masaj yapmasindan baska bi sey degiil.ama biliyorumki bu imkansizinda otesi.heryerlerim agriyooo |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE atesimdemi yukselmis ne! |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE a b ccccccc |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE maviinci ve lupita arkadaşarım 3 müz 'frenemy'ler hakkında çok iyi bi kitap yazarızsevincli yaşadığımz olayları ele alarak çok güzel bi kitap olur hemde y789 dün paylaşmış olduğum frenemy ile ilgili yazı pudra.com a aitdi işte adres ;) Arkadaşlık, dostluk, kıskanç arkadaş, tehlikeli arkadaşlıklar, arkadaşlık ilişkileri - Pudra.com |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE allahım sne benı fredy lerden koru:d kazadan beladan koru...bana hakkım olan şeyı ver iş yaşamında ..cunku hakkı olmayanaların elde etmesı benı cıleden cıkarıo..soraaaa bana şolee boylu poslu bır koca nasip et:) şaka şaka koca deıl ama cıddı bır ılışkı...soraaaaaaaaa sana şukurle rolsun allahım bana bu gunumu aratama... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE son 24 saattttttttttttt |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:33 PM. |