![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE çok mutluyum ,hislerim çok güçlü, her düşündüğüm oluyorrr :D |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
Alıntı:
evet nerden başlıoruz kitapın adı belli " HAYATIMIZDAKİ FRENEMYLERkizgin1n959812389uy897" 4897sad456 Ama bir isim de bulmak lazım:D 3müzün isimlerde sağlam bari bi kısaltma yapalımy789 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Şu kredi kartını bi kapatsam Huzur dolacağım amaaa bende bu kafa var kenn nerdeeee |
kitabın adı çok uygun canım 956k956k956k |
ama bu suratları da koyalım canım kapağa tam onları tanımlıyor , herşeyi olumsuz düşün,kizgin1 dostunun moralini boz,n9598 dedikodu yap,12389 üz ve oynauy897 frenemysiz hayatkhkh56 frenemyli hayatsigrt56 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE mutluyum içim kıpır kıpır onu gördüm |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE uff biktim hic istek yok dirilteyim diye ugrasiyorum ama tik yok! haziranin 22si ben haaala ders basindayim zzzzzzzzzz |
khkh56 khkh56 khkh56 Süpper ya :D Şimdi yazar adı bulalımm :) Hımm,, bakalım. . lupita maviinci mendeseva19 meluma khkh56 khkh56 nasıll happy6 Evet,, simgemiz de bu olsunn: happy6 3 kişiyiz :D Slogan zaten belli: Hepimiz Aynı Kanepede Zıplıyoruz khkh56 khkh56 İyi yaa, köşeyi döndüüükk blissy blissy blissy |
ya valla süper olmuş bayanlar happy6 koltuktakiler de sırayla biziz meluma sevincli napsak ciddi cddi çıkarsak mı y789 |
Alıntı:
ben düşünüyorumki önce bi dolu küfürle başayalım frenemylere sonrada bunları nasıl anlarız 1.bölüm nasıl kurtuluruz 2.bölüm yapalım:D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:37 PM. |