![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE uçmuşsunuz.................................neyse arkadaşlar... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE noluo be .. :s |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
bence bölüm bölüm ayırmak çok mantıklı tek başlık altında olan kitaplar sıkar insanı bad45 en azından beni sıkıyor girlhaha GİRİŞ olarak frenemylere karşı kinimizi küfürle ya da alaycı bir dille onları sabotaj ederiz. Mesela bir bakıma arkadaşı tarafından sırtından bıçaklanan Sezar’in söyledigi gibi “Et tu, Brute“(Sen de mi Brutus) tabi brutus yerine frenemy in ismini yazıcaz ve onunla başımızdan geçeni anlatıcaz 3 başlıkta; k8908 1. mendeseva'nın frenemy tecrübesi :zpzp: 2. lupita'nın frenemy tecrübesi :zpzp: 3.maviinci'nin frenemy tecrübesi :zpzp: Gerçeklik payı olan kitaplar daha çok satar o yüzden kitapta kendi tecrübelerimizde yer almalı y789 bundan sonra 2 bölüm olcak ; 1.Hayatımızdaki frenemyleri nasıl anlarız ? 4897 2.Onlardan nasıl kurtulurz ? 8977 kapak resmimiz de happy6 buolur biz zıplayarak zaferimizi kutluor oluruz kanepenin arkasında da kafasından asılmış frenemyler olur khkh56khkh56khkh56 |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Hava yağmurlu, şiddetli yağsa da süper 956k Umarım bütün yaz yağmur yağar smil56 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hayatım çok monoton belki hasta olduğumdandır neyse buda geçer:) |
|
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE her düşündüğüm şeyin olmasına şaşırıyorum ve mutlu oluyorum:) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE yuppi korkularımdan kurtuluyorum iyi ki bu site karşıma çıktı teşekkür ederim Allah'ım.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:33 AM. |