![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE haftalardan beri hıc dınlenemedım ya..... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Seni seviyorum... ara artık merak içinde bırakma beni |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE huzur doluyummmm yenileniyorumm devam devam devam sevincli |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hahayy ..kerkese herseye ınatt bugun yıne guluyorr vede mutluluk sacıyorummm |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hayatımda senin kadar gerizekalı birisini görmedim ohhhhhhhhhh bunu demek istiyorum:):9 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Arkadaşlar hayatta çok sıkı bir eğitim alıyoruz. Ben bu hafta bile bile bir hata yaptım, bilinçli hata yapma egzersizi gibi oldu, normalde şu anda oturup ağlıyor olmam gerekirdi, çünkü bildiğim halde hayal kırıklığına uğradım. Ama kendimi güçlü hissediyorum. Bunun böyle olacağını biliyordum, hata yapıyorum ve sonucunu görüyorum. Yani asıl nokta şu; kurban değiliz, hayatın ya da planın bizimle bir alıp veremediği yok. Sadece bize sonuçları gösteriyor, yıkılmak ve kahrolmak gereksiz. Bu düşünceler ve duygular sadece kendimizi kandırmak, neden böyle oluyor v.s.? Neden insanlar böyle? Lütfen kendinizi kurban olarak görmeyin, ne yapıyorsak onun sonuçlarını alıyoruz ve evren sadece ve sadece doğru yapmamızı istiyor, psikopatça ceza vermek değil :D Siz ne düşünüyorsunuz? |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE düsünce düsünceyi cekiyo derim ben demin beri aklimda bunlar vardi. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE neden bazıları bu kadar hırslı?:S |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:38 AM. |