![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE huzur huzur.................senı arıyorum ve bulacagım....8977897789778977897789778977 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE the_desert e katılıyorum.İnsan kafesleri kendisi oluşturuyor.Hangi psikoloji içine girmek istiyorsa bunu başarabiliyor.Ve bazıları kötülükler karşısında mutlu olmayı bazılarıda umutsuzluğu seçiyor.Kendimizi mutluluğa dahil etmenin zamanı gelmedi mi? Nekadar söz varsa düne ait,artık yeni şeyler söylemek lazım. Mevlana Celaleddin Rumi |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE rüyamda deli gibi bir sürü kıyafet alıyodum bunun anlamını merak ediyorum.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Büyük yorgunluk var üstümde.keşke bugün 31 temmuz olsada askerlik için ayrılsam işte... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ben rüya tabirlerine inanmıyorum ışık elçinin yorumlarına inanıyorum cnm. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bu gün haziran ayında yağmur yağıyor istanbulda hem de şakır şakır ben de bu yağmurda dışarı çıktım yürüdüm bütün elbiselerim yıkanmış gibi sırılsıklam oldu.Artık anı yaşıyorum çok mutluyum.Bu sitede emeği olan herkese çooook teşekkür ederim iyi ki varsınız... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE dışarı çıkmam gerekiyor ama çıkmak istemiyorum :( |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:04 PM. |