![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE elektra elbiseyi terzide kendine göre bolarttır |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE gecmış olsun dıleklerın ıcın cok teşekkurler elektra ve gardenrosemenekşe...hımm elektra aynı dert bende de var hadı en azındna senın elbısne var ben bulamadım bıle..kılo sorun deılde..elbıse yok ve almak ıcın vaktımde yok ne yapıcam bılemıorum hemde onumuzdekı ıkı hafta duğun mevsımi...:( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE kahrolsun israil.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE amannnnnnn ver yansın demek geldi içimden... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE israilden nefret ediyorum... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bende nefret edıyorum..yaızk ya sılahsız bır gemıye gırıp ateş açmak ne demek ya_hangı demorkasıde yer alıor bu hareket? |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE gelecekten korkuyorum, kendim icin degil... oglum icin korkuyorum.... bugun gune, teror saldirilariyla, israil saldirilariyla, trafik teroruyle merhaba dedim... yarin durum daha kotu olacak, su anda bu kadar kaos yasarken, yarin oglumun neler yasayacagini dusundukceee onun icin uzuluyorum.. sevdiklerim icin uzuluyorum... dunyamizdaki yasamin civisi cikmis... insanlik icin uzuluyorum. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Tarihe tanıklık ediyoruz arkadaşlar Buna rağmen hiç bir şey umrumda değil Sadeece ZAYIFLAMAK istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE birşeyler duymak istiyorum.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:40 PM. |