![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE sanırım ağlamak istiyorum.... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE uyumakk istiyorum.herkese tatlı rüyalar... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Güne güzel başlamak istiyorsanız sabah televizyonu açmayın. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Ailemi Çok Özledim, sağlıkla, güzel haberlerle geri dönmelerini bekliyorum. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE israil askeri gibi sadece savunmasız insanlara gücü yetenlerden nefret ediyorum allah belalarını versin onların teröre lanet ediyorum |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE her şeye rağmen dünyayı sevmek istiyorum, umutlu ve mutlu olmak istiyorum. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ailemi sevmek ıstıorum... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE yarıns abahı duşunmek ıstemıorum..işe gıtmek ıstemıorum.olumsuzlukalr tepemde...nefret edıyorum..şu an sarhoşum ve hastayım..napcam bılmıorum...kendımı cok garıp hıssedıroum..aslında hayatında ne kadar zorluk cıkarsa o kadar sertleşıo kabugumuz.. bu bır gercek..aannn boşverr sadece hayırlısı olsun..kassakta kendımızı ıcın ıcın yesekde herşey aynı yere varıo..salla gıtsın.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ya aceba ''ney'' öğrenmek için telkin yaptırsam mı? diye düşünmekteyim :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:22 AM. |