![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Sabah sabah daha tavuklar yemini yememişken sitede dolanan psikopat kimdir? Tabiki de bennnn. sevincli4'te uyandım ve bir daha uyuyamadım malesef. Çok korkunç bir geceydi. Sevdiğimin bana sarılmasına ihtiyacım vardı anca öyle uyuyabilirdim. Ama o yoktu sad456 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ARTIK MUTLU OLMAK İSTİYORUM ... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ya şu 2 ay geçsede askere itsem artık.birde akşam olsada yatsak ya :p |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Şu şarkıyı sölemek geldiiii içimdenn :)) MEvsim bahar olunca..Aşk gönüle konunca..Sevenler kavuşunca..YAŞAMAK Ne GÜZEL :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE gönderdiğim üç mailime harika yanıtlar aldığımı, 32 dişim görünecek şekilde güldüğümü, kalbimin coştuğunu düşünüyorum :) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hey gidi günler ah ahh..... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE herkeze günaydın çevremdeki insanların hep pozitif düşünmesini istiyorum ve herkezi pozitif düşünmeye çağırıyorum |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE herkes iyi olsun::) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE acaba beni düşünüyor mu??? |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE acaba mutlu olabılecekmıyım?acaba sorunlarım bıtecek mi?acaba sevıncten ağladım gunleri gorebılecekmıyım?acaba benı duşunen bırılerı olacakmı?acaba?acaba?acaba? acaba bu şebelek ısraıl ne zaman akılanacak?acaba evlenıp başka bı şehıre yerleşecekmıyım?acaba ruhsal problemlerım ne zaman son bulacak?acaba ..................of........................ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:36 AM. |