Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/519754-su-icinden-geleni-soyle.html)

blue jaloon 03-06-2010 10:43 AM

Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 749897)
Akrabanın düğününe 2 gün kaldı ve benim daha vermem gereken 1 kilo varsevincli

neden vermen lazim?

DeLiTaY21 03-06-2010 10:48 AM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 749897)
Akrabanın düğününe 2 gün kaldı ve benim daha vermem gereken 1 kilo varsevincli

fazla kiloyu hiç sevmiyorum...senin 1 kg varmıiş benim 8 bakalım ne olacakkkk :D

Elektra 03-06-2010 11:40 AM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 749899)
neden vermen lazim?

Geçen seneki beğendiğim ve sevdiğim gece elbisemin içine olmuyorum. Geçen hafta giydiğimde sıktı beni. 2 kilo verdim son 1 kaldı. Ha gayret. sevincli

Alıntı:

DeLiTaY21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 749900)
fazla kiloyu hiç sevmiyorum...senin 1 kg varmıiş benim 8 bakalım ne olacakkkk :D

Ben 59 olmuştum şimdi 57 yim 56 olmam lazım elbiseye olmam için ama boyum 1.73 çok zayıf oluyor o zaman da. Çirozluğu sevmem, düğün bitsin verdiğim üç kiloyu bak nasıl alıcam, gece gündüz demeden yemezsem bana da terminatör desinler girlhaha Ki zaten öyle diyorlar da çaktırmayın t678

Elektra 03-06-2010 07:12 PM

Açken sinirli oluyorum, 1 kilo vericem diye bugün kahvaltıda yapmadım öğle yemeğide yemedim akşam yemeğide yemiycektim dayanamadım yedim şimdi. Açken sinirli oluyorum, sinirli oluyorum işte. Sinirimi manitadan çıkardım, çocuk birşey söyledi üstelik çok önemsiz ve basit birşey ve ben o şeye sinirlenip ona trip attım, msnyi kapadım çıktım. Çocuk yaptığım rejimden ve sinirli halimden nasibini aldı. Hayır yani o masum insanın günahı ne? Ona nasıl kötü davranırım? Böyle aptallıklar yapıyorum işte umarım affeder beni. Bundan sonra elbiseye sığmak için rejim yapmıycam, elbiseye de olmazsam gitmiyorum kardeşim düğüne, sanki ben gitmezsem bensiz evlenmeyecek mi? Gitmiyorum işte. Bi cumartesi pazarım var onu da düğüne harcayamam. İçimdekileri döktüm rahatladım, beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.actionsmile

yelda_k 03-06-2010 08:02 PM

haksızlık yapanlardan nefret edıyorumm....nefret ısteee hoca sınavımı yanlıs okumuşş yanlışşş ..itirazz ettımmm bakmadıı bıle dılekce yazzzzz dıooo ...sınav sorularını sordu test yaptı ayakustu dogru cvlar verınceeeee bute gelırsınnn bı hata olmusss dıoooooooooooooooooooooooooooo.................... .........................................kötulerde n nefret edıyorummmmmmmmmm nefrettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttt ..neden yaa nedenn

mendeseva19 03-06-2010 08:38 PM

çok canm sıkılıyooor bad45

Shalafi 03-06-2010 09:04 PM

Ani olaylarda kilitlenip kalmaktan nefret ediyorumm... Karşıdakine söyleyecek bi söz aklıma gelmemesinden nefret ediyorumm.. Çaresiz kalmaktan nefret ediyorumm.. Ve buna bi çare bulamamaktan nefret ediyorumm..

cymbella 03-06-2010 09:46 PM

bulut geçti göz yaşları kaldı çimende
gül rengi şarap içilmez mi böyle günde?
seher yeli eser, yırtar eteğini gülün
güle baktıkça çırpınır yüreği bülbülün
bu yıldızlı gökler ne zaman başladı dönmeye?
kimse bilmez kimse bilmez.......

blue jaloon 03-06-2010 10:56 PM

hayat sen ne güzelsin.

DeLiTaY21 03-06-2010 11:18 PM

duş almam lazım ama çoook uykum var üşeniyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum :(

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:59 PM.