![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE olsun,ne sebepte olursa olsun o kelimeyi kullanma =) hep gülümse inş. :))) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE :)inş.gülelim hep |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
Telkinlerin etkileri var geçici durumlar su an.Bende 1 hafta dan biraz fazla oldu biraz huzursuzum.İnşallah iyi olur. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE sıralamayı nasıl yapmalıyız ben ders çalışırkende barok müzik dinliyorum telkinleride sırasıyla dinliyorum zihnim sanki herzamakinden çok yogun.inanılmaz aglıyorum 2 gündür uykumda gelmiyor sabahta zor uyanıyorum etkisi olabilirmi.. |
Daha ayrıntılı bilgi için http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html ziyaret et |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Teşekkür ederim.. |
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE düşünmek için baya bir zamanım olduğunu düşünüyorum. ama bu işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum.onu kırmak da istemiyorum yaptığımı yapmakta.. Allah yardımcım olsun inşallah.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE düşünmek için çok zamanım olduğunu biliyorum. ama bu işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum. onu kırmakta istemiyorum ümitlendirmekte... Allah yardımcım olsun inşallah ne diyeyim y789 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE erken dönse bari... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:00 PM. |