![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hımmm...belkı hayatımın en mutlu gunu bugundur:)şukurler olsun allahım sana....umarım sorun ettığım şeyelr olmas... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bacağım ağrıyor ve pc nin başında oturup yazdıklarınızı okuyamıyorum..:( ...ama yine de mutluyumm..:)))) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE degısık bırr günnnnnnn ......dusuncelıyımmmmm ... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE intikam atesi diye bisey varmi?icraate mi gecirecegim yoksaaa |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE içimdeki şu heyecanın karın ağrısı yapma ihtimali yüksekmidr acep? blook |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
karın ağrılarını bundan sonra çok sevicem kanımca....sevincli şuan mutluluğumu daha doğrusu coşkumu tasvir etmeme kelimeler yetmez vay canına bu duyguyu unutalı ne kadar uzun bir süre olmuşşşş sevincli sevgili forum üyeleri-ve siz sevgili ziyaretçiler iyiki varsıınzz...956kherşey için çok teşekkür ederm sze minnettarım..sapkal89.(şu coşkuyu bi yere boşaltmam lazm çnkü yemn ederm kendimi kusucak gibi hissediyorum şuan gidp meditasyon yapsam heralde zihnimi kaybederm girlhaha) herneyseee sizi çok seviyorum arkadaşlarr y789blissy |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE güzel günler beni bekler |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ayyyy mutlulukkkk sona mı eriyor neee..:(( olumlu düşünmem lasımm yaaa helpp meee..:((( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE depresifimm |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Ben Yalnız Değilim Tekim ;) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 AM. |