![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Burayı iyi ki bulmuşum. Gezinirken endişe veya suçluluk hissetmediğim tek yer galiba.:) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Seviyorum, her şeyi seviyorum. Öyleyse varım. Ben evrenin bir parçasıyım, evren de benim bir parçam. Hayatım boyunca hiç bu kadar yaşama sevinci duymamıştım. Gerçekten hayatım ve hayata bakış açım değişti. Kendimi seviyorum artık. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE sahip olduklarımın değerini biliyorum ve şükrediyorum... içinden geleni söyle kalırsa yazık olur hyata tutunabilirsin gülen gözlerin için.... hele bi geeeeeeeeeeeeeeeeel dı dı dıdıdıdıd dıdımdım... benim de içimden b u şarkı geldi.....hopa hadi kopalım neşelenelim...music45music45music45music45 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Herşeyin hayırlısı olsun.... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Hayatla uyum içindeyim. Seviyorum, seviliyorum. Her iey bitse bile, kainatta sevginin kalacağına inanıyorum. Hayatımın her bir anı için minettarım. Kendimin en iyi hali olmaya çalışıyorum. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE açıklnmasını beklediğim bir sınav var sanırım kazanıp kazanmadığım bayramdan sonra belli olacak tam tarih belli değil kafamı hep bu meşgul ediyor, Sabır sabır sabır:) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Ben annemi özledim. Sesini, yüzünü, ellerini, bakışlarını özledim. İnceden inceye iğnelemesini, iğnelerini dereceli olarak arttırmasını özledim. Kahkahasını, şarkı söylerken ki sesini özledim. Edalı edalı yürüyüşünü, çarşıda vitrin bakışını özledim. Kocamla ve babamla didişmesini özledim. Elinin lezzetini, sözünün inceliğini özledim. Çok ama çok özledim. Şöyle bir çıkıp gelse, evime, haneme neşesini getirse. Oturup onunla kahve içsek sabahları, ya da deniz kenarında bir banka oturup güneşin batışını seyretsek... Yanyana yatıp uyusak şöyle, kokusunu içime çeksem. sarılsam. O rüyasında beni görse, ben de onu... sabah uyanıp birbirimize anlatsak. Gülsek, ağlasak, iççeksek... Bizimkileri çekiştirsek... Burnumun direği sızlıyor. Çok özledim, çoooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
Sen gönlünü de kafanı da ferah tut. Güzel şeylere odaklan. İnşallah güzel sonuçlanacak sınavın. Sonuçlanmasa da üzülme, eminim başka gelişmelere gebedir. Gözünü dik, onları bekle. girlhaha |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Ne saf insanlar var yaa :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:15 PM. |