Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/519754-su-icinden-geleni-soyle.html)

planner 19-08-2010 10:35 AM

Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

Burayı iyi ki bulmuşum. Gezinirken endişe veya suçluluk hissetmediğim tek yer galiba.:)

Alexandra 19-08-2010 10:51 AM

Seviyorum, her şeyi seviyorum. Öyleyse varım. Ben evrenin bir parçasıyım, evren de benim bir parçam.
Hayatım boyunca hiç bu kadar yaşama sevinci duymamıştım.
Gerçekten hayatım ve hayata bakış açım değişti.
Kendimi seviyorum artık.

elccy 19-08-2010 01:18 PM

sahip olduklarımın değerini biliyorum ve şükrediyorum...

içinden geleni söyle
kalırsa yazık olur
hyata tutunabilirsin
gülen gözlerin için.... hele bi geeeeeeeeeeeeeeeeel
dı dı dıdıdıdıd dıdımdım...
benim de içimden b u şarkı geldi.....hopa hadi kopalım neşelenelim...music45music45music45music45

arca 19-08-2010 04:54 PM

Herşeyin hayırlısı olsun....

tolgaasya 19-08-2010 06:02 PM

Hayatla uyum içindeyim. Seviyorum, seviliyorum. Her iey bitse bile, kainatta sevginin kalacağına inanıyorum.

Hayatımın her bir anı için minettarım. Kendimin en iyi hali olmaya çalışıyorum.

smyrna1 19-08-2010 06:14 PM

açıklnmasını beklediğim bir sınav var sanırım kazanıp kazanmadığım bayramdan sonra belli olacak tam tarih belli değil kafamı hep bu meşgul ediyor, Sabır sabır sabır:)

Alexandra 19-08-2010 06:22 PM

Ben annemi özledim. Sesini, yüzünü, ellerini, bakışlarını özledim. İnceden inceye iğnelemesini, iğnelerini dereceli olarak arttırmasını özledim. Kahkahasını, şarkı söylerken ki sesini özledim. Edalı edalı yürüyüşünü, çarşıda vitrin bakışını özledim. Kocamla ve babamla didişmesini özledim. Elinin lezzetini, sözünün inceliğini özledim.

Çok ama çok özledim. Şöyle bir çıkıp gelse, evime, haneme neşesini getirse. Oturup onunla kahve içsek sabahları, ya da deniz kenarında bir banka oturup güneşin batışını seyretsek...

Yanyana yatıp uyusak şöyle, kokusunu içime çeksem. sarılsam. O rüyasında beni görse, ben de onu...
sabah uyanıp birbirimize anlatsak. Gülsek, ağlasak, iççeksek... Bizimkileri çekiştirsek...

Burnumun direği sızlıyor.
Çok özledim, çoooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkk.

Alexandra 19-08-2010 06:26 PM

Alıntı:

smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763402)
açıklnmasını beklediğim bir sınav var sanırım kazanıp kazanmadığım bayramdan sonra belli olacak tam tarih belli değil kafamı hep bu meşgul ediyor, Sabır sabır sabır:)

bütün gücümle sınavı kazanmanı diliyorum canım.
Sen gönlünü de kafanı da ferah tut.
Güzel şeylere odaklan.
İnşallah güzel sonuçlanacak sınavın.
Sonuçlanmasa da üzülme, eminim başka gelişmelere gebedir. Gözünü dik, onları bekle.
girlhaha

smyrna1 19-08-2010 06:45 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763405)
bütün gücümle sınavı kazanmanı diliyorum canım.
Sen gönlünü de kafanı da ferah tut.
Güzel şeylere odaklan.
İnşallah güzel sonuçlanacak sınavın.
Sonuçlanmasa da üzülme, eminim başka gelişmelere gebedir. Gözünü dik, onları bekle.
girlhaha

çok sağolun valla anne dediniz de iftarda yaklaşıyor, öyle bir bağlantı kurdu beynim, iftar yemek anne, anne iftar:D Allah bşlarımızdan eksik etmesin göçenlerinde mekanı cennet olsun bu mübarek günlerde....

maviinci 20-08-2010 05:14 PM

Ne saf insanlar var yaa :D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:15 PM.