![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Klimayı kapatıp odadakilerin sıcaktan pişmesini mi tercih etmeliyim yoksa klimanın açık durmasına izin verip boğaz ağrısı ve titremeye bir de ses kısıklığı mı eklemeliyim?? :):):) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Klimayı aç sen odadan çık. Daha fazla hasta olma doğal ortamda kal. Hem insanlarda sıcaktan pişmez ne dersin tatlım art56art56 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Ara ara çıkıyorum da çok iş var ya. Masamdan pek ayrılacak zamanım yok.:( Beni bu klimalar mahvetti.:) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Oh Allah'ım sana şükürler olsun:)Oh:)Nasıl rahatladım:)Ne ekersen onu biçermişsin ben bunu resmen gördüm bugün:)Allah cezasını verdi işte.Gönlümü alsında görim:) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Allahım ben bugün neden bu kadar sinirliyim rabbim yardım et bana:)Biliyorum senden başka dostum yok tut elimden rabbim.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE artık nefes almak istiyorum bi an önce uzaklassam da kurtulsam buralardan |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE nefes almak istiyorum artık bi an önce uzaklassam da kurtulsam buralardan |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ahahhaa sevinclisevincli içimde uçuşan mutluluğa hastayım yhaapartysmileysmileydancepartysmileysmileydance |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE hepiniz saçmalıyosunuz ve mutlu olmadığınızı bildiginiz halde mutluyum diyosunuz... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE ayneennn bndeeeeeeeeeeeeeee...:(((((((( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 AM. |