![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
ne kadar güzel yaaa nasıl yapıyorsunn bunu:(( bnse nefret doluyum herşeyden nefret eddiyorumm ve yaşama sevinci diye hiççbişey yokk yaaa bu halimde bnde çok sıkıldım ama atamıyorumdaa..:(((((( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE yarın gece esimle tatile gidiyoruz zaman gecmek bilimiyo |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
acaba sevmezsen daha güvende olacağını düşünüyor olabilirmisin..sevmezsen zarar veremiyeceklerini düşünüp kendine koruma kalkanı oluşturmuş da olabilirsin..çünkü sevdiğimiz insanlar bizi hayal kırıklığına (beklentilerimizin fazla olmasından dolayı) daha çabuk uğratırlar.. şimdi bence sana düşen kendinden başlayarak herkesi affetmen önce kendini sevmen.. kırılmaktan korktukca malesef ziyan ve zarar artıyor..inşallah sevilmenin ve sevmenin huzuruna en kısa zamanda kavuşursun..12389 |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE bi ilişkimm var onu çok seviyorum oda bni seviyorr biliyorum ama ilişkim istediğim gbi gitmiyor çok sinirli tersliyor benii dile getirdiğimde yine kızıyor tersliyorr böyle olunca bazen bnden nefret ettiğini düşünüyorum:( onu alttan alıyorum ama bzn bnde sinirleniyorum zoruma gidiyor ama yinede o hep bnden daha sinirlii onun siniri herşeyi bastırıyor.......... beni önemsemiyorsmuş meraketmiyormuş kıskanmıyormuş gbi geliiyorr ya bilmiyorum neden böylee ii düşünmek istiyorum ama beni terslemeleri geliyor aklımaa üzülüyorum...:(((( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE sen kendine değer kendini sev ve önemse ..her türlü iyi muamelye layık olduğunu düşün.. ve buna rağmen o sana iyi davranmıyorsa onu yargılama ama hayatındaki yerini ve nedenini yargıla..yani neden hayatında olduğunu sorgula.. bu anlattıkalrın kimseden nefret etmeni gerektirmez..vampir ilişkiler adlı konuyu okumanı öneririm.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE o konuyu nerden bulabilirim peki..?? |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE her şeye rağmen mutluyum:) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Tatil bitti. Artık benim için yeni bir maraton başlıyor. Bu maratonda herşeyin yolunda gitmesini istiyorum. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE herşey yolunda gidecek emin ol..başlangıçlar iyidir..başarılar.. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE gitmem gerek bu şehirden... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:01 PM. |